InsideDeals: Etihad Business Class Amsterdam – Johannesburg voor minder dan € 1.5002 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nu het reizen weer toeneemt zien we in veel gevallen ook de ticketprijzen weer toenemen. Echter zijn er altijd mooie deals te vinden. Deze keer een InsideDeals (in samenwerking met Luxury Flight Club) met de veelgeprezen Etihad Business Class. Je vliegt voor nog geen € 1.500 van Amsterdam of Brussel naar Johannesburg in Zuid-Afrika. Dit is wel een deal voor snelle beslissers, je kunt namelijk nog tot en met vrijdag 3 juni boeken!

Goede deal naar Zuid-Afrika

Dit is een mooie deal als je nog eens luxe op reis naar Zuid-Afrika of een van de andere bestemmingen wil. Etihad heeft namelijk enkele interessante prijzen voor een select aantal Business Class bestemmingen vanuit Amsterdam en Brussel.

De meest aantrekkelijk deal is naar Johannesburg in Zuid-Afrika. Zowel vanuit Amsterdam (AMS) als Brussel (BRU) vlieg je via Abu Dhabi (AUH) naar Johannesburg (JNB) voor minder dan € 1.500 retour in Etihad Business Class. Er zijn verschillende vertrekdata mogelijk, onder andere in september dit jaar. Maar er zijn nog meer data te vinden tot en met 30 november 2022. Onderstaand voorbeeld met vertrek op woensdag 7 september en terugreis op maandag 19 september kost € 1.434,01. Je vliegt met de Boeing 787 Dreamliner. Je kunt de deal hier boeken.

Goedkoop in Business Class van Amsterdam naar Johannes (Bron: Etihad.com)
Goedkoop in Business Class van Amsterdam naar Johannes (Bron: Etihad.com)

Een andere gunstig geprijsde Etihad bestemming vanuit Schiphol is Dubai (DXB). Vanuit Brussel kun je ook goedkoop Business Class vliegen naar Mumbai (BOM), Tokyo (NRT) en Dubai (DXB).

Voor deze deal dien je minimaal drie dagen te verblijven. Er geldt een maximum van een maand. De boekingsklasse voor dit tarief is Z (Business Class). Er is overigens 40 kg ingecheckte bagage bij het ticket inbegrepen en natuurlijk toegang tot de airport lounges. In Amsterdam is dat de Aspire Lounge en in Brussel de Diamond Lounge. In Abu Dhabi kun je uiteraard terecht in de Etihad Business Class Lounge.

Boeing 787 Dreamliner van Etihad stijgt op (Bron: Etihad)
Boeing 787 Dreamliner van Etihad stijgt op (Bron: Etihad)

Gratis stopover in Abu Dhabi

Voor de liefhebbers is het overigens mogelijk om een gratis stopover van maximaal twee dagen in Abu Dhabi in te bouwen. Je kunt daarbij zelfs twee gratis overnachtingen in een 3 of 4 sterren hotel krijgen. Er is keuze uit onder meer het Premier Inn, Ramada en Traders Hotel.

Etihad heeft in samenwerking met American Express ook nog een leuke promotie. Je krijgt namelijk tot 10% korting op je ticket als je met je American Express kaart betaalt. Deze promo is echter niet geldig in combinatie met andere acties Meer over de korting lees je hier.

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Ja, leuk bedrag, maar wel 20+ uur onderweg, met lange layovers in AUH, en bijzonder nare vertrektijden uit AUH, zeker op de terugreis.

    Niet bepaald mijn idee van “luxe op reis” naar Zuidafrika, of waar dan ook. You gets what you pays for.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *