Cathay Pacific vanaf juni weer naar Amsterdam1 min leestijd

Cathay Pacific A350-1000 ©CathayPacific

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Hongkongse luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific start vanaf juni weer met een aantal vluchten tussen Amsterdam en Hong Kong. De eerste vlucht staat gepland voor maandag 7 juni nadat de route voor een tijd was geschrapt.

Cathay Pacific hervat route Hong Kong-Amsterdam

De luchtvaartmaatschappij zal voorlopig starten met één vlucht per week op maandag tot en met 28 juni. De vlucht vertrekt om 12.15 uur vanaf Schiphol en komt de volgende dag om 05.25 uur (lokale tijd) aan in Hong Kong.

De regering van Hong Kong hanteert nog steeds relatief strenge immigratie- en quarantainevoorschriften voor passagiers die reizen naar of via deze bestemming. Vanaf de luchthaven kunnen reizigers doorreizen naar populaire bestemmingen in Azië.

Indien je wil overstappen op de luchthaven, dan moeten de vluchten op één ticket geboekt zijn. Ook moet je voldoen aan de inreisvereisten van de eindbestemming en de overstaptijd moet minder dan 24 uur zijn. Je kunt op de website van de luchtvaartmaatschappij lezen welke documenten je moet aanleveren om te kunnen reizen.

Cathay Pacific zet op de route naar Amsterdam een A350-1000 XWB in. Dit toestel is voorzien van drie klassen; Economy Class, Premium Economy en Business Class. De stoelen in deze laatste cabine staan in een 1-2-1 opstelling, waardoor je direct toegang hebt tot het gangpad. In Premium Economy staan deze stoelen in een 2-4-2 opstelling en in Economy Class in een 3-3-3 opstelling.

Cathay Pacific tickets voortaan ook te betalen met Asia Miles

Afbeeldingen ©CathayPacific

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *