InsideDeal – Verdien 108XP voor maar €900,- in Business Class naar Dubai

Verdien 108XP voor maar €900,- in Business Class naar Dubai

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hij is er eigenlijk al een tijdje, de interessante Business Class fare naar het Midden-Oosten. Bij deze deal vlieg je naar Dubai. Je vliegt het grootste gedeelte met KLM of Air France. De Europese vluchten kun je ook met hen vliegen, maar ook met partners op een KL of AF vluchtnummer. Je kunt zo’n 108 XP en ongeveer 3.200 Flying Blue Miles sparen. Je betaalt ongeveer €900,-. Dat is ongeveer €8,50 per XP. Dat maakt de deal natuurlijk nog interessanter aangezien je voor relatief weinig geld veel XP kan verdienen. Voor de beginners onder ons kun je op deze manier al een Flying Blue Silver status verdienen. Dat is nog eens snel verdiend toch?! In dit artikel lichten we het een en ander toe.

Positioneren

Belangrijk om vooraf wel even te bedenken is dat je je voor deze Business Class fare moet positioneren in een van de volgende steden om gebruik te kunnen maken van dit relatief goedkope ticket:

 • Helsinki (HEL), Finland,
 • Tallinn (TLL), Estland,
 • Riga (RIX), Letland,
 • Vilnius VNO, Litouwen.

Hierdoor wordt het ticket wel net wat duurder, maar in theorie zou je voor niet al te veel geld op een van de bovengenoemde bestemmingen kunnen komen. Leuk om bijvoorbeeld nog een paar dagen in een van deze steden te verblijven en ook deze steden eens te bezoeken.

Van Amsterdam (AMS) naar Helsinki (HEL) kost je bijvoorbeeld nog geen €140,- met KLM. Hiermee spaar je ook nog eens 10 XP en wat miles. Natuurlijk zijn er ook andere maatschappijen waarmee je kunt positioneren op deze bestemmingen. Check bijvoorbeeld eens op Google Flights.

Verdien 108XP voor maar €900,- in Business Class naar Dubai
Positioneren naar Helsinki met KLM

Business Class naar Dubai

Dubai is een bijzondere stad om eens te bezoeken. Niet zo zeer omdat het er altijd warm is. Nee eerder omdat je verschillende kenmerken uit de Islamitische en Westerse culturen terugvindt in één stad. En natuurlijk omdat ALLES mogelijk is in Dubai (naja bijna dan 😉 ). Wat dacht je van skiën in een winkelcentrum, naar de woestijn of gewoon lekker genieten bij een van de vele resorts.

De Business Class fare is heel het jaar te vinden en boeken op de website van KLM. Ook kun je boeken via Air France.  Hieronder enkele verschillende mogelijkheden uitgewerkt.

Vanuit Helsinki naar Parijs, dan naar Amsterdam en aansluitend naar Dubai (DXB). Het kost je ongeveer €935,- als je voor de drie vluchten heen en drie vluchten terug kiest. Het kan iets voordeliger zijn als je één of twee overstappen minder maakt.
Verdien 108XP voor maar €900,- in Business Class naar Dubai

Vanuit Riga vlieg je via Parijs naar Amsterdam. Vanuit hier vlieg je dan door naar Dubai. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld met Air France te vliegen in hun Boeing 777-300ER.

Verdien 108XP voor maar €900,- in Business Class naar Dubai

Vanuit Tallinn, maar ook vanuit Vilnius kun je via Finland, Parijs of Amsterdam naar Dubai vliegen. Het kost je dan ook ongeveer €900,-. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid overstappen die je kiest.

Verdien 108XP voor maar €900,- in Business Class naar Dubai

Nog een tip. Wellicht wil je een stop-over inplannen in een van de steden. Bijvoorbeeld in Parijs of Helsinki, onderweg naar bijvoorbeeld Tallinn. Dit kan in enkele gevallen zorgen voor een iets goedkoper ticket. Tarieven zijn ook te vinden in zomerperiode. Wellicht niet de beste tijd om in Dubai te vertoeven, aangezien het hier dan ongekend warm kan zijn. Echter kun je soms aantrekkelijke deals vinden naar andere bestemmingen wereldwijd.

Kennismaking

Leuk om zeker ook rekening mee te houden is dat de vlucht te combineren valt met de nieuwe Boeing 787-10 Dreamliner die KLM eind juni in ontvangst zal gaan nemen. Vanaf juli zal dit nieuwe toestel onder andere worden ingezet op vluchten van Amsterdam naar Dubai. Leuk om dus te combineren; een goede deal en een kennismaking met dit mooie nieuwe toestel en de nieuwe World Business Class stoel 😉 !

Beeldmateriaal: KLM

Reacties

 1. Max zegt

  Het is niet zo`n goede deal als het lijkt. Je kan binnen Europa een mile-run doen met onder de 7,5 euro per XP.
  Goedkoper en veel minder tijd verlies

 2. Wilhelm zegt

  Tel Aviv pas echt top deal. Medium en Long 1 over Parijs. En een top stad om te bezoeken. €445 voor 78 XP is €5,70 per xp. En een leuk weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *