China Airlines start samenwerking met The North Face

China Airlines start samenwerking met The North Face

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een tijdje geleden schreven we over de verschillende heugelijke momenten van SkyTeam-partners. Zo ook over het heugelijke moment dat China Airlines dit jaar haar 60everjaardag gaat vieren. Ter gelegenheid van deze verjaardag zal China Airlines enkele leuke producten en evenementen introduceren. Een van deze nieuwe producten komt voort uit een nieuwe samenwerking die onlangs ontstaan is tussen China Airlines en The North Face. The North Face is al bekend van haar (reis)tassen en zal nu nog zichtbaarder worden in de reiswereld.

Nieuw

De nieuwe samenwerking houdt in dat The North Face voor China Airlines nieuwe amenity kits maakt. De eerste kits zullen in februari nog uitgedeeld worden aan de reizigers in Premium Economy of Business Class. Aan de amenity kits zitten ritsluitingen met daaraan het label van China Airlines. De amenity kit in Business Class is gemaakt van waterafstotende stof. De amenity kit voor reizigers in Premium Economy is gemaakt van ultralicht Tyvek materiaal. Dit materiaal is licht, soepel en duurzaam, maar ook waterbestendig en herbruikbaar. De amenity kit voor beide cabines wordt in februari nog uitgedeeld in de rode kleur. In juni zal daar de zwarte kleur bijkomen. Later zullen nog meer kleuren worden toegevoegd. China Airlines geeft aan dat het daardoor ook een verzamelobject wordt. Eigenlijk net als bij Air France met de nieuwe kits.

In de kits zitten de standaardproducten die je bij verschillende maatschappijen wel terug kunt vinden:

  • Slaapmasker,
  • Oordopjes,
  • Tandenborstel en tandpasta,
  • LANEIGE Huidverzorgingssets (Business Class),
  • Moroccanoil aromatische haarolie (Business Class).
China Airlines start samenwerking met The North Face
Business Class Amenity Kit
China Airlines start samenwerking met The North Face
Premium Economy Amenity Kit

Verandering dienstregeling

China Airlines vliegt op dit moment nog met een Airbus A350-900 van Amsterdam naar Taipei en vice versa. Vanaf het nieuwe zomerseizoen zal de Taiwanese maatschappij op maandag, woensdag, vrijdag en ook zaterdag vliegen van Amsterdam naar Taipei. Dit zullen ze dan doen met een Boeing 777-300ER. De triple seven heeft veel meer ruimte dan de A350. Er zitten namelijk 52 stoelen meer in. Zo zijn er 40 stoelen in de Business Class, 62 in Premium Economy en 256 stoelen in de Economy cabine. Voor de reizigers die het geld ervoor over hebben is er dus meer luxe te kiezen ten opzichte van de Airbus A350. Echter is de Boeing 777 wel meer verouderd dan dat de A350 is.

China Airlines A350
De A350 van China Airlines

Goed, mocht je binnenkort in de premium cabine vliegen naar Taipei vanuit Amsterdam dan kan dat nog met de A350, maar vanaf 1 april dus met de Boeing 777-300ER. In de zowel de Business Class als de Premium Economy kun je dan een nieuwe amenity kit verwachten. Eentje die ontworpen is door The North Face. Wat vind jij van dit nieuwe design?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *