IHG Opent 1000ste Hotel1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De opening van het luxueuze InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort in Vietnam vond recentelijk plaats. IHG viert daarmee de opening van het 1000stehotel binnen de regio Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Dit is een mooie mijlpaal binnen de groeiplannen van de internationale hotelgroep.

Toekomstplannen

De InterContinental Hotels Group (IHG) heeft een sterke aanwezigheid in 71 landen in de EMEA-regio (Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika). Er staat ook nog voldoende qua uitbreiding op de agenda. In de komende 3-5 jaar zullen er maar liefst 321 hotel gebouwd gaan worden onder de vlag van IHG. Daarmee zullen ruim 64.000 kamers beschikbaar zijn.

Ook in het Verenigd Koninkrijk zal er geïnvesteerd worden. De hotelgroep wil daar de grootste worden in 4 en 5 sterren hotels. De overname van Regent Hotels & Resorts zal daar zeker aan bijdragen. Het porfolio van alle luxe merken zal uitgebreid worden.

Het nieuwe InterContinental Phu Quoc Long Beach Hotel
Het nieuwe InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort

Nieuwe merk: voco

IHG speelt ook in op ontwikkelingen in de hotelmarkt. Zo zal er een nieuwe keten geopend worden in het hogere segment. Dit nieuwe merk krijgt de naam ‘voco’. IHG heeft het plan om de komende tien jaar ruim 200 van deze hotels te gaan bouwen. De eerste voco hotels zullen eind 2018 worden geopend in Surfers Paradise, Australië.

Reviews

InsideFlyer bezocht diverse InterContinental Hotels voor onze lezers. Bezoek jij binnenkort het Amstel Hotel? Of misschien het InterContinental Tokyo Bay of toch InterContinental Monterey?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *