Extra Rewards Punten bij overnachting Fairmont, Raffles, Swissôtel2 min leestijd

Extra Rewards Punten bij overnachting Fairmont, Raffles, Swissôtel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Gisteren, 2 juli, zijn de grote hotels van Fairmont, Raffles en Swissôtel dan echt toegevoegd aan het loyaltyprogramma van Le Club Accor Hotels. Ze behoren nu dus echt bij deze grote Franse keten waar bijna 30 verschillende merken hotels bij zijn aangesloten.  Om deze toevoeging te vieren heeft Le Club Accor Hotels nu een leuke aanbieding.

Fairmont

Voordat we je vertellen over de aanbieding eerst een stukje over de drie hotels. We start bij Fairmont. Het eerste Fairmont hotel staat in de Verenigde Staten, en wel in San Francisco. In 1999 bestond de keten uit zeven hotels. Inmiddels zijn er verschillende locaties bijgekomen. Inmiddels heeft de keten zich in meer dan 25 landen gevestigd met bijna 80 vestigingen. De meeste vestigingen zijn te vinden in de Verenigde Staten en Canada. De hotels van Fairmont kenmerkt zich als een erg luxe hotel uit het hoge segment. In verschillende steden bevinden zich de hotels in zeer statige panden.

Raffles

Het nog luxere Raffles is in twaalf landen te vinden. Raffles staat voor luxe, glamour en avontuur. Het eerste hotel werd al in 1887 geopend in Singapore. Hierna zijn verschillende hotels toegevoegd in een van de twaalf landen.

Swissôtel

Dit is het enige hotel van de hierboven genoemde hotel waarvan we er ook een in Nederland hebben. Zoals je wellicht al verwacht had was het eerste Swissôtel-hotel van deze groep in Zwitserland gevestigd. Op dit moment is het hotelmerk te vinden in 20 verschillende landen.

Rewards-punten

De drie hier bovengenoemde hotels zijn dus sinds 2 juli toegevoegd aan het loyaliteitsprogramma van Le Club Accor Hotels. Om kennis te maken met deze nieuwe hotels, maar ook om je Rewards-puntensaldo een flinke boost te geven, is er nu een actie. Bij deze actie spaar 1000 extra Rewards-punten. De Statuspunten en Rewards-punten die je normaal ook zou krijgen voor de reservering krijg je bovenop de extra Rewards-punten.

Extra Rewards Punten bij overnachting Fairmont, Raffles, SwissôtelJe moet een aantal stappen maken om gebruik te kunnen maken van deze actie:

  • Ga naar deze website van de 1000 Rewards-Punten van Accor.
  • Log in met je Le Club Accor Hotels-account
    • Als je nog geen account hebt moet je er eerst een aanmaken.
  • Klik op ‘Aanmelden’ om je aan te melden voor deze actie.
  • Reserveren kan tussen 2-7-2018en 19-8-2018.
  • Verblijven kan tussen 2-7-2018en 30-9-2018.
  • Koffer inpakken en gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *