Flying Blue Promo Rewards April 2021 – Reis in Europa3 min leestijd

Behaal vliegensvlug de Flying Blue Gold Status in 90 dagen met deze XP-Deals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue heeft deze maand even op de Promo Rewards laten wachten. Inmiddels zijn de nieuwe Flying Blue Promo Rewards online gezet. Net als in maart ligt de focus wederom op een reis in Europa. Tal van bestemmingen zijn in april weer gunstiger geprijsd om met Flying Blue Miles aan te schaffen.

Wanneer boeken en reizenFlying Blue logo

De huidige Flying Blue Promo Rewards zijn te boeken in de maand april. Dus van 7 april tot en met 30 april 2021. Je kunt een van de bestemmingen uit de Promo Rewards kiezen en reizen tot en met 30 september 2021.Het boeken van de bestemmingen doe je via de website van Flying Blue met je Flying Blue-account. Je kunt boekingen ook maken via de website van KLM of Air France door in het boekingsvenster te klikken op ‘boeken met Miles’.

Regio Europa

Ditmaal is er evenals in maart voornamelijk gekozen voor bestemmingen in Europa. Op een enkele bestemming na reis je dus alleen voordeliger met Flying Blue Miles in Europa. Natuurlijk kun je andere bestemmingen wel boeken, maar ontvang je geen korting op een andere bestemming.

Binnen Europa zijn er verschillende bestemmingen die je vanuit Amsterdam, Parijs of Lyon kunt bereiken. De aanbiedingen zorgen voor 25% korting ten opzichte van het reguliere tarief. Je reist in Economy Class.

Dit zijn de Flying Blue Promo Reward bestemmingen gesorteerd op vertrekplaats te boeken in april:

Vanuit Amsterdam vlieg je met korting naar Berlijn, Brussel, Basel, Parijs, Düsseldorf, Praag, Krakau, Helsinki, Gothenburg, Billund, Warschau of Kiev.
De bestemmingen vanuit Parijs zijn: Amsterdam, Dusseldorf, Frankfurt/Main, Stutgart, Lourdes, Hannover, Nuremberg, Billlund, Istanbul en Kiev. De enige bestemming buiten Europa is Tunis in Tunesië.

Dit zijn de bestemmingen vanuit Lyon: Rennes en Lille.

Flying Blue Promo Rewards April 2021 – Reis in Europa

Bestemmingstips

In deze april editie van de Flying Blue Promo Rewards zijn dus aardig wat bestemmingen voordeliger aan te schaffen. Als je een Flying Blue account hebt met behoorlijk wat Flying Blue Miles, dan loont het om die nu uit te geven. Heb je namelijk een status bij KLM Air France Flying Blue, dan wordt je status in ieder geval verlengt tot en met het einde van 2021. Daarover lees je hier meer.

Het loont dan ook om nu te betalen met Miles in plaats van met geld, omdat je je status toch mee kan nemen.

Op InsideFlyer hebben we verschillende bestemmingstips geschreven over de bestemmingen die deze maand in de Promo Rewards te vinden zijn. Hieronder een lijstje met deze artikelen.

Istanbul, bestemmingstips, tips, attracties
Istanbul

Voorwaarden en annulering

Net als voor de normale vliegtickets die je boekt bij KLM of Air France, gelden er ook op de Promo Rewards van Flying Blue gunstige boekingsvoorwaarden. Voor normale tickets geldt op dit moment dat je die kosteloos tot het eind van het jaar gratis kunt omboeken of annuleren. Daarover meer in dit artikel.

Ook voor de Flying Blue Promo Rewards van maart gelden dus gunstige voorwaarden. Op deze website van Flying Blue kun je de meest recente boekingsvoorwaarden vinden. Deze komen momenteel grotendeels overeen met de voorwaarden van normale tickets. Dat kan een fijn en veilig gevoel geven om juist nu te besluiten toch een ticket te boeken voor later dit jaar.

Bron: Flying Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *