Delta vanaf oktober weer naar Orlando2 min leestijd

Straks ook Delta Premium Select aan boord van de Boeing 767-200/-300 en Airbus A330 (Bron: Delta)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Delta Air Lines wil vanaf eind dit jaar weer vliegen tussen Amsterdam en Orlando in de Verenigde Staten. Dat blijkt uit het boekingssysteem van de luchtvaartmaatschappij.

De route naar Orlando werd in 2020 geschrapt vanwege het Coronavirus. De route naar Tampa werd toen ook geschrapt, en deze komt vooralsnog ook niet terug. KLM had ook plannen om naar Orlando te vliegen, maar dat is uiteindelijk ook niet doorgegaan.

Delta in de winterdienstregeling weer naar Orlando

Orlando staat vooral bekend als een echte vakantiebestemming omdat er vele themaparken zijn. Daarbij kun je denken aan Walt Disney World, Universal Studios maar ook Seaworld. De bestemming trekt echter ook steeds meer conferenties omdat er een groot conferentiecentrum gevestigd is.

Vanaf de start van het winterseizoen op 30 oktober 2022 staan er weer vluchten gepland op de route tussen Amsterdam en Orlando. De luchtvaartmaatschappij wil elke dag vliegen tussen deze twee bestemmingen.

De vluchten tussen Amsterdam Airport en Orlando worden volgens dit schema uitgevoerd:

  • DL37 vertrekt om 12:45 uur uit Amsterdam en komt om 18:25 uur aan in Orlando
  • DL36 vertrekt om 19:30 uur uit Orlando en komt de volgende dag om 10:30 uur aan in Amsterdam

Op dit moment staat er een A330-300 gepland voor deze route, maar dit kan natuurlijk nog wijzigen. Delta vliegt met twee verschillende versies van dit toestel, namelijk een versie met drie verschillende cabines en vier verschillende cabines. In deze laatste versie kun je ook reizen in Premium Select.

De stoelen in de Premium Select cabine zijn breder dan in Economy en kunnen verder naar achteren. Daarnaast is er een voeten- en beensteun beschikbaar. Het is ook mogelijk om je apparaten op te laden via een stopcontact en een USB-aansluiting. In deze cabine ontvangen reizigers ook een noise cancelling hoofdtelefoon, amenity kit, deken en kussen.

Delta Comfort+ cabine (Bron: Delta)

Afbeeldingen ©Delta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *