KLM vliegt voorlopig niet naar Orlando, Miami en Las Vegas1 min leestijd

KLM Vloot

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Nederlandse overheid heeft de Verenigde Staten tot een zeerhoogrisicogebied bestempeld. Hierdoor moeten gevaccineerde reizigers uit de Verenigde Staten, die ook in het bezit zijn van een negatieve testverklaring of herstelbewijs, in Nederland ook tien dagen in quarantaine. Door deze nieuwe regels voelt KLM zich genoodzaakt om een aantal bestemmingen in de Verenigde Staten voorlopig te schrappen.

KLM niet naar Orlando, Miami en Las Vegas deze winter

In het winterschema dat loopt van 31 oktober 2021 tot en met 26 maart 2022, stonden er diverse wekelijkse vluchten gepland naar Orlando, Miami en Las Vegas. Deze bestemmingen zijn tot nader order uit het winterschema gehaald.

Reizigers die een ticket hebben met een KLM vlucht naar Miami, Orlando of Las Vegas krijgen vanaf volgende week bericht.

De vluchten naar Orlando waren onderdeel van de zes nieuwe bestemmingen voor KLM deze winter. Deze vluchten werden oorspronkelijk uitgevoerd in combinatie met Miami, maar onlangs besloot de luchtvaartmaatschappij deze twee bestemmingen los te koppelen. Nu blijkt dus dat deze bestemmingen voorlopig helemaal niet meer beschikbaar zijn.

In het winterseizoen van 2021-2022 staan er nog wel vluchten gepland naar Washington, Atlanta, Los Angeles, Houston en New York.

Met Delta naar Verenigde Staten

Het blijft in het winterseizoen wel mogelijk om met Delta te vliegen naar Orlando, Miami of Las Vegas. Daar is dan wel een overstap voor nodig. In het winterseizoen vliegt deze luchtvaartmaatschappij vanaf Amsterdam Schiphol naar Seattle, Detroit, Boston, Atlanta, Salt Lake City, New York, Minneapolis en Detroit.

Ook Delta vloog in het verleden naar Orlando en Tampa, maar deze bestemmingen zijn (voorlopig) geschrapt vanwege het Coronavirus. Er is dus geen directe Skyteam verbinding tussen Nederland en Florida.

Campagne KLM vertrouwd op reis 2021 (Bron: KLM), KLM voorlopig niet naar Orlando, Miami en Las Vegas

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

  1. JdV zegt

    KLM doet zijn uiterste best om haar laatste klanten nu ook definitief weg te jagen naar andere maatschappijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *