Delta opent nieuwe Sky Club Lounge in Phoenix

Delta opent nieuwe lounge in Phoenix

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Amerikaanse maatschappij Delta start het nieuwe jaar wel erg goed voor bepaalde premium reizigers of Elite Plusreizigers. Delta opende namelijk op dinsdag 8 januari haar nieuwe lounge op de luchthaven van Phoenix. Naast deze verbeterde service voor sommige premium- en Elite Plusreizigers en bepaalde creditcardhouders bieden ze sinds kort op haar vernieuwde Boeing 777-200’s vier reisklassen aan, gaat het IFE op de B767-, A220 en A321’s op de schop en zal het boardingproces verbeterd worden.

Delta Sky Club

Het Amerikaanse Delta heeft op verschillende luchthavens door het land de zogenoemde Delta Sky Club lounges aanwezig. Deze lounges zijn er voor haar internationale Business Classreizigers of Elite Plusreizigers. Ben jij zelf in het bezit van een Flying Blue Gold of Platinum lidmaatschap bij bijvoorbeeld KLM of Air France, dan kun je ook gebruik maken van de lounge op Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX), mits je doorreist naar een internationale SkyTeam vlucht. De nieuwe lounge ligt in de nieuwe South Concourse in Terminal 3 van de luchthaven. De Delta Sky Club is 7.500 mgroot en biedt reizigers een plek om te ontspannen alvorens de reis te starten of voort te zetten.

Delta opent nieuwe Sky Club Lounge in Phoenix
Delta opent nieuwe Sky Club Lounge in Phoenix

Wat kun je verwachten?

De nieuwe lounge is geïnspireerd op het woestijnlandschap waarin Phoenix gelegen is. Er is daarnaast ook gewerkt met rijke kleuren die gecombineerd worden met kunstwerken die het geheel aangenaam maken om te verblijven. In de nieuwe lounge kun verder genieten van verse lokale gerechten. Aan de bar kun je seizoensgebonden cocktails bestellen. Speciaal voor de reizigers is er ook de ‘Agave Experience’. Hierbij is er keuze uit een uitgebreide selectie van tequila en mezcal die kunnen worden geproefd. Heb je niet zo’n zin in deze drankjes, dan zijn er ook softdranken, koffie, thee en speciaal geselecteerde wijnen door Andrea Robinson, Master Sommelier bij Delta.

Delta opent nieuwe Sky Club Lounge in Phoenix
Delta’s Buffer

In de lounge is verder ook gedacht aan comfortabele zitplekken voor de reizigers, evenals goede WiFi en oplaadplekken voor apparaten bij elke zitplek.

Delta opent nieuwe Sky Club Lounge in Phoenix

Het houdt niet op bij deze vernieuwingen van Delta. In de lente zal de Amerikaanse maatschappij  ook een nieuwe Delta Sky Club lounge openen op de luchthaven van Austin-Bergstrom. Er zullen daarnaast nog verschillende andere plekken volgen in 2019.

Beeldmateriaal: Delta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *