Sale bij Transavia, tickets vanaf €19

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia heeft momenteel een Sale met korting op alle bestemmingen. Een enkele reis vanuit Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam start vanaf €19. Dit is voor een enkele vlucht. De prijzen kunnen veranderen op basis van de beschikbaarheid van het tarief. Als je van deze actie wil profiteren moet je dus snel zijn.

Sale

Bij de vorige Sale van Transavia was een selectie van bestemming in de aanbieding. Deze keer is er korting op alle bestemmingen. Bovendien was een enkele vlucht bij de vorige Sale beschikbaar vanaf €25. Nu is dat al vanaf €19. Op deze speciale pagina van de Sale zijn de bestemmingen ingedeeld in drie categorieën. Namelijk zon, cultuur en wintersport. Deze actie is geldig vanaf 8 januari tot 21 januari 2019. Je kunt de vluchten boeken in de periode 14 januari tot en met 30 juni 2019. Alle prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een enkele reis. Eén stuk handbagage van max. 10 kg. is inbegrepen in de prijs. Ruimbagage is mogelijk tegen bijbetaling.

Bestemmingen

De zonbestemmingen zijn beschikbaar vanaf €24. Denk aan Faro, Ibiza, Mallorca en Lanzarote. Maar ook bijvoorbeeld Athene, Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria, Kreta en Madeira. Alle zonbestemmingen van Transavia bekijk je hier.

Zonbestemmingen bij Transavia boek je vanaf €24 per enkele reis (Bron: Transavia)
Zonbestemmingen bij Transavia boek je vanaf €24 per enkele reis (Bron: Transavia)

Heb je liever een actievere trip? Dan biedt de Nederlandse low cost airline ook citytrip bestemmingen. Deze boek je vanaf €19 per enkele reis. Ga bijvoorbeeld naar Krakau, Girona, Praag, Nice, Malaga of Stockholm. Of ga je liever naar Marrakech, Valencia of Pisa? Alle citytrip bestemmingen bekijk je hier.

Citytrips bij Transavia boek je vanaf €19 per enkele reis (Bron: Transavia)
Citytrips bij Transavia boek je vanaf €19 per enkele reis (Bron: Transavia)

Tot slot zijn er de bestemmingen in wintersportgebieden. Denk bijvoorbeeld aan Innsbruck, Salzburg, Geneve en Klagenfurt. Alle wintersportbestemmingen bekijk je hier. Ze zijn te boeken vanaf €25 per enkele reis.

Liever met wintersport? Deze bestemmingen boek je vanaf €25 (Bron: Transavia)
Liever met wintersport? Deze bestemmingen boek je vanaf €25 (Bron: Transavia)

Flying Blue

Het is mogelijk om met Flying Blue miles vluchten bij Transavia te boeken. Je betaalt dan nog wel de belastingen gerelateerd aan de vlucht. Je kunt ook miles verdienen. Experience Points krijg je echter niet. Let erop dat het type ticket dat je boekt bepaalt hoeveel miles je krijgt. Voor een vlucht van Eindhoven naar Kopenhagen krijg je bijvoorbeeld 500 miles bij een Plus tarief. Heb je een Max tarief gekocht dan krijg je meer miles, namelijk 1.000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *