Sale bij Transavia, tickets vanaf €25

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia heeft momenteel een Sale onder de noemer ‘Je reis memory begint op Schiphol’. Diverse bestemmingen vanaf Schiphol zijn namelijk tijdelijk extra voordelig geprijsd. De prijzen beginnen bij €25, op basis van een enkele vlucht. De prijzen kunnen veranderen op basis van de beschikbaarheid van het tarief. Als je van deze actie wil profiteren moet je dus snel zijn.

Bestemmingen

Er zijn vijftien bestemmingen in de aanbieding. Dat zijn bijvoorbeeld Nice, Girona, Olbia, Ajaccio, Menorca en Helsinki. Maar ook  Thessaloniki, Malta, Kos, Rhodos, Tenerife, Marrakesh, Casablanca, Agadir en Tel Aviv zijn aantrekkelijk geprijsd. Nice, Girona en Olbia zijn het zachtst geprijsd met vanaf-prijzen onder de €29 op basis van een enkele reis. Vluchten naar andere steden lopen op tot vanaf-prijzen van €79 op basis van een enkele reis. De aanbiedingen zijn geldig van dinsdag 3 april tot en met maandagochtend 16 april 2018 (7.59 uur).

Sale bij Transavia (Bron: Transavia)
Sale bij Transavia (Bron: Transavia)

Bagage

Op deze vluchten mag je altijd 1 stuk gratis handbagage meenemen van 10 kg. Wil je ruimbagage bijboeken (max. 32 kg)? Dan betaal je een meerprijs afhankelijk van de route (zie onder). Als je dus alleen met handbagage reist kun je flink besparen! Vooraf online bagage bijboeken is overigens goedkoper.

Tarieven Ruimbagage (Bron: Transavia)
Tarieven Ruimbagage (Bron: Transavia)

Reisinspiratie

Geen idee waar je naartoe wil? De Nederlandse maatschappij groepeert veel bestemmingen in themapagina’s. Wil je bijvoorbeeld naar de sneeuw? Dan kun je op deze themapagina alle skigebieden van Europa vinden, inclusief aantrekkelijk geprijsde vluchten. Daar laat Transavia het niet bij. Je vindt er namelijk ook tips voor de mooiste filmlocaties, Europa’s mooiste eilanden en de beste bestemmingen voor een actieve reis.

(Bron: Transavia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *