SPG hotels – more nights more starpoints promotie van 16 april tot 20 juli 2018

SPG More Nights More Starpoints

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De nieuwste 2018 promotie van Starwood hotels voor de komende periode is bekend. In de periode van 16 april tot 20 juli 2018 kun je namelijk 250 punten (Starpoints) per nacht verdienen bij een verblijf in een Starwood hotel vanaf de 3e kwalificerende overnachting. Registratie vooraf is verplicht en dat kan hier (klik).

SPG More Nights More Starpoints
SPG More Nights More Starpoints

Voorwaarden

De belangrijkste boekingsvoorwaarden staan hieronder, de complete voorwaarden van deze aanbieding kun je hier bekijken.

  • Registratie vooraf is verplicht;
  • Je moet lid zijn van het SPG spaarprogramma;
  • De aanbieding geldt alleen voor boekingen via www.spg.com en dus niet via de meeste online boekingssites (zoals Booking.com);
  • De aanbieding geldt niet voor alle hotels, de lijst met deelnemende hotels kun je hier vinden (klik)
  • Bij het inchecken moet het SPG nummer bekend zijn gemaakt in de boeking;
  • Het maximum aantal te verdienen punten onder deze promotie is 12.000 Starwood punten;
  • De bonus is combineerbaar met andere lopende SPG promoties.

Conclusie

Het is zeker niet de beste Starwood promotie, maar mijn motto is altijd dat registreren voor dergelijke promoties geen kwaad kan. En na de 2e nacht begin je al met SPG punten sparen. SPG punten zijn waardevol en deze punten kunnen ook worden omgezet naar airlines miles.

Starwood hotels is sinds eind 2015 onderdeel van Marriott hotels. Het spaarprogramma van Starwood (SPG) kun je linken aan het spaarprogramma van Marriot hotels en vice versa. Zodoende wordt de status die je hebt bij Starwood na het koppelen dan 1 op 1 toegepast bij Marriott. Special interessant is daarbij de Gold en Platinum status bij Marriott want dit geeft gegarandeerd toegang tot de club lounges van Marriott en dit geeft zodoende dus ook gratis ontbijt. Bij SPG is eigenlijk alleen de Platinum status interessant.

Wanneer deze samenvoeging van de loyaliteitsprogramma’s van SPG en Marriott zal plaatsvinden is niet bekend. De verwachting is eind 2018. Maar tot die tijd kunnen deelnemers verdiende loyaliteitspunten kostenloos uitwisselen tussen de rekening bij Starwood en de rekening van Marriott (met een minimum van 1,000 Marriott punten of 250 SPG punten per transactie).

Doen jullie wel eens mee aan promoties van SPG?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *