Hotel Des Indes verlaat Starwood voor The Leading Hotels of the World

Hotel Des Indes Den Haag

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een van de meeste luxe hotels van Nederland, Hotel Des Indes in Den Haag, verlaat per vandaag de Luxury Collection portfolio van Starwood/Marriott. In plaats daarvan treedt het hotel met 92 kamers en suites aan de Lange Voorhout toe tot The Leading Hotels of the World. De general manager is trots om toe te treden tot dit gezelschap van tophotels, zegt hij tegen vakwebsite Misset Horeca.

Samenvoeging Marriott

Loyaliteitsprogramma

Voor vaste klanten van Marriott Rewards of het oude Starwood Preferred Guest is het natuurlijk wel een domper dat zij voortaan geen voordelen meer krijgen bij Des Indes. In Den Haag is er nog wel een Marriott, maar geen ex-Starwood hotel. Eerder verliet in Amsterdam Hotel Pullitzer ook al de Starwood Luxury Collection om een onafhankelijk hotel te worden.

The Leading Hotels of the World heeft een eigen loyaliteitsprogramma, Leaders Club. Er zijn twee niveaus, maar om toe te treden moet je wel een jaarlijkse bijdrage van 175 USD betalen voor het basis Club lidmaatschap. Geef je daar bovenop nog 5000 USD per jaar uit, dan krijg je het Sterling niveau. Bij beide niveaus krijg je al een dagelijks continentaal ontbijt voor twee personen en ‘upgrade prioriteit’. Je kan ook bevestigde upgrades verkrijgen. Tenzij je echt vaker in een Leading Hotel overnacht, is lidmaatschap dus niet heel toegankelijk of lucratief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *