ibis Styles Amsterdam Airport geopend

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Reizigers die rond Schiphol een hotel zoeken hebben er een nieuwe optie van de Accor keten bij. Afgelopen maand is het ibis Styles Amsterdam Airport geopend aan de Piet Guilonardweg nabij Schiphol-Oost en aan de rand van het Amsterdamse bos. Het hotel met 141 kamers was voorheen het Tulip Inn Amsterdam Schiphol. Aangezien dat hotel pas eind 2016 is geopend, was een renovatie niet noodzakelijk. Als onderdeel van de rebranding zijn er wel een aantal kamers aangepast tot een family room, laat general manager Nadine Simons weten aan InsideFlyer. Hier kunnen 3 tot 4 personen overnachten. Verder biedt het hotel een kids corner en kindermenu om het gezinnen comfortabeler te maken. Door het relatief kleinschalige karakter kan het hotel bovendien al haar gasten een persoonlijker ervaring bieden, aldus de GM.

Het hotel heeft een moderne inrichting

Kamers en faciliteiten

Er zijn 4 categorieën kamers variërend van 18 tot 29m2. Alle kamers hebben een bed van Auping, airco, blackout gordijnen, inloopdouche met rainshower en Rituals amenities.

Wifi is voor alle gasten kosteloos beschikbaar. Verder heeft het hotel een gym, winkeltje, bar en restaurant. Het hotel heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan met bijvoorbeeld groene energie en overal ledverlichting.

Ontbijt

Het ibis Styles Amsterdam mikt niet alleen op korte overnachtingen voor reizigers vanaf Schiphol. Zo kunnen gasten een fiets huren, een spa-experience boeken en zelfs deelnemen aan een bootcamp in het Amsterdamse Bos.

Voor gasten die wel gaan vliegen rijdt de kosteloze hotel shuttle van ongeveer half 5 ’s ochtends tot kwart over 1 ’s nachts elke 40 minuten. Ook zijn er Park, Sleep & Fly pakketten waarbij tot 21 dagen parkeren is inbegrepen.

Conclusie

Het ibis Styles Amsterdam Airport ziet eruit als een mooie nieuwe optie voor reizigers die een hotel in de buurt van Schiphol nodig hebben. Het hotel ziet er fris en modern uit. De ibis keten had al twee hotels bij Schiphol; een regulier ibis en een ibis budget. Ibis Styles hotels zijn hipper vergeleken met een regulier ibis waar de kamers in alle vestigingen vrijwel gelijk zijn, en het basic merk ibis budget. Ook kan je gebruik maken van Le Club Accorhotels voordelen en punten/overnachtingen sparen. Met de ibis Business Card bespaar je bovendien op de reguliere tarieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *