Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.
Met de zomerdrukte in volle ging vond Delta Air Lines het hoog tijd voor een upgrade van het menu aan boord. Zo komen er deze periode weer nieuwe snacks, maaltijden en drankjes in het assortiment. Dit komt bovenop de nieuwe Taittinger champagne die de Amerikaanse maatschappij sinds kort aan Delta One Business Class passagiers serveert.
Nieuw zomer menu in Delta One
In tegenstelling tot veel andere airlines voert Delta elke maand wijzigingen door in het menu aan boord. Zo heeft de SkyTeam maatschappij ook deze zomer weer enkele nieuwe items op het menu staan. En er is wat nieuws voor passagiers in elke reisklasse!
Op vluchten van en naar Italië kunnen Business Class passagiers nieuwe keuzes verwachten, zoals rotolo pasta gevuld met spinazie en ricotta, geserveerd met cherrytomaatjes en gefrituurde basilicum. Delta One passagiers die vertrekken vanuit de VS hebben nu ook op meer routes keuze uit de populaire artisjok ravioli, geserveerd met roomsaus, cherrytomaatjes en Parmezaanse kaas. Of wat dacht je van de bekende garnalen en grits, met pittige creoolse saus en bosuitjes?
In Delta One worden ook diverse nieuwe wijnen geschonken. Denk bijvoorbeeld aan een Gerard Bertrand Rosé en een Sauvignon Blanc van Babich Black Label.
Op langere vluchten wordt in Delta First (binnenlandse Business Class) nu ook de Shake Shack Hamburger geserveerd, inclusief een kleine salade, zakje chips en een brownie met zeezout.

Ook nieuwe menu opties in Delta Comfort en Main
Gelukkig denkt Delta ook aan de ‘gewone’ reiziger die kiest voor Delta Comfort (Premium Economy Class) of Main (Economy Class). Zo komen er drie nieuwe wijnen van Une Femme beschikbaar voor deze passagiers. Het gaat om een blend van California rode wijn, California Chardonnay en een California ‘bubbly’ variant.

In Delta Comfort kunnen internationale passagiers nu op meer vluchten hun maaltijd al vooraf kiezen. Zo is er minder kans op misgrijpen aan boord en natuurlijk minder voedselverspilling. Delta Comfort menu opties zijn onder meer chipotle kip en mezzaluna van champignon. In Delta Main komen er ook een nieuwe snack, namelijk de Cheez-It kaascracker.

Op binnenlandse vluchten werkt Delta in de Economy cabine met een buy-on-board concept. Daar komen nu ook meer gezonde snacks bij op het menukaart. Het populaire Farmer’s Fridge assortiment wordt namelijk uitgebreid met nieuwe salades, sandwiches, yoghurt met muesli en verse bosbessen en chiapudding met mango.
Benieuwd naar onze ervaringen met Delta Premium Select? Check dan de uitgebreide review van de vlucht van Minneapolis naar Amsterdam, in de Airbus A330-300.
Bron foto’s: Delta Air Lines






Geef een reactie