Corendon biedt ‘testgarantie’ voor € 251 min leestijd

Flinke brandstofbesparing Schiphol door duurzaam taxiën

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Spontaan op reis gaan is er tegenwoordig niet meer bij. Bij maken van vakantieplannen of het voorbereiden van een zakelijke reis moet je jezelf namelijk ook inlezen in de actuele reisrestricties. Vaak is er aanvullende documentatie nodig zoals een gezondheidsverklaring. Het blijft daar echter niet bij, veel landen stellen een negatieve testuitslag ook verplicht. Corendon komt nu met een ‘testgarantie’ waarbij je voor een vast bedrag de juiste test kunt afnemen.

Testgarantie

De testgarantie van Corendon biedt recht op één PCR-test of Antigeen sneltest (afhankelijk van de bestemming). Reizigers krijgen daar ook een reiscertificaat bij. De garantie kost € 25 per persoon (vanaf 12 jaar) en is vanaf nu bij te boeken voor reizen met een vertrekdatum vanaf 10 december. De testafspraak maak je via de website van de Corendon.

De reisorganisatie speelt ook in op een eventuele positieve testuitslag. Met de testgarantie kun je namelijk de vakantie gratis annuleren of omboeken naar een lagere reisdatum. Meer over de testgarantie lees je hier.

Boeing 737-800 van Corendon (Bron: Corendon)
Boeing 737-800 van Corendon (Bron: Corendon)

Bestemmingen

Voorlopig geldt de testgarantie voor nieuwe en bestaande boekingen naar Curaçao, Bonaire en Kaapverdië, met een vertrekdatum vanaf vrijdag 10 december 2021. Wanneer andere bestemmingen ook een negatieve testuitslag vereisten worden deze mogelijk ook aan het aanbod toegevoegd. Zo staat bijvoorbeeld de nieuwe bestemming Zanzibar nog niet op de lijst.

Corendon biedt vakantiebestemmingen in zowel Europa als de rest van de wereld aan. In Nederland vliegt Corendon normaliter vanuit Eindhoven, Rotterdam/The Hague, Maastricht, Groningen en Amsterdam. Laatstgenoemde biedt veruit de meeste verbindingen met Corendon en is op het moment de enige luchthaven waar Corendon in Nederland actief is. De leisure carrier vliegt op het moment met een vloot van drie Boeing 737-800 toestellen met 189 Economy Class stoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *