InsideFlyer Advent Calendar #8: Win 2 Bundesliga voetbalkaartjes2 min leestijd

InsideFlyer Advent Calendar #11: win een BAGTAG Flex

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Inmiddels is alweer een derde van de InsideFlyer Advent Calendar geopend. Vandaag vind je een mooie sportieve prijs achter deurtje 8. Dus lees snel verder om te weten wat je vandaag kunt winnen in de InsideFlyer Advent Calendar.

InsideFlyer Advent Calendar

Traditiegetrouw maak je als trouwe InsideFlyer lezer weer kans op leuke prijzen tijdens de Advent Calendar periode. Vanaf 1 december 2021 tellen we weer af naar kerst. Dat betekent dat je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Wat dacht je van een vlucht naar IJsland? Maar je maakt ook kans op loungetoegang, hotelovernachtingen en vele andere prijzen.InsideFlyer Advent Calendar #8: Win 2 Bundesliga voetbaltickets

Dit kun je winnen op dag #8

Achter het achtste deurtje van de InsideFlyer Advent Calendar zitten twee kaartjes voor de wedstrijd tussen FC Bayern München en Borussia Mönchengladbach op 7 januari 2022 in de Allianz Arena in München. Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner Qatar Airways. Indien de wedstrijd zonder toeschouwers plaatsvindt, wordt een alternatieve datum gekozen.

Qatar Airways

’s Werelds nummer één luchtvaartmaatschappij is sinds 2018 een officiële sponsor van FC Bayern München, een van de Bundesliga-clubs. Qatar Airways is niet alleen sponsor van FC Bayern maar binnen de sportwereld is de luchtvaartmaatschappij natuurlijk vaker paraat. Als onderdeel van de samenwerking tussen de Duitse club en de bekroonde luchtvaartmaatschappij is het logo van Qatar Airways te zien op de mouw van het shirt van FC Bayern.

Zo doe je mee

Deelname is heel simpel. Volg onderstaande link en kies voor ‘Day 8’. Daarna kom je op de registratiepagina. Hier voer je het land waar je woont in en je e-mailadres. Na voltooiing van het formulier doe je mee met de giveaway!

Het is mogelijk om je kansen op de prijs te verhogen. Na deelname krijg je een unieke link die je aan je vrienden en familie kunt sturen. Als zij jouw link gebruiken krijg je tot drie extra kansen om te winnen.

InsideFlyer Advent Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *