Verdien 4x punten bij een aantal ALL Accor hotels1 min leestijd

Review: Hotel Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot 8 maart 2022 kun je bij een aantal hotels van ALL Accor 4x punten verdienen. Voor deze verblijven dien je vóór 23 januari 2022 te boeken en daarnaast is registreren voor deze promotie verplicht.

4x Rewards Points

Met deze promotie kun je 4x zo veel punten verdienen dan normaal. Daarvoor dien je een overnachting te boeken bij een van de deelnemende nieuwe hotels. Je dient de boeking voor 23 januari 2022 geboekt te hebben. De promotie is geldig voor boekingen met verblijven voor 8 maart 2022. Vergeet niet je account te registeren voor de actie. Accor All leden hebben een mailing ontvangen met een uitnodiging om te registeren. Meer informatie, een lijstje de deelnemende hotels en de exacte voorwaarden van deze actie lees je hier terug.

Accor 4x punten
Tot 8 maart 2022 verdien je bij een aantal hotels van Accor 4x punten. (Bron: MdTurck)

Naast deze promotie voor 4x punten bij een aantal hotels, loopt er trouwens tot 31 december 2021 ook een promo waar je 6.000 bonuspunten kunt verdienen. Bovendien verdien je als nieuwe lid bij ALL Accor tot en met 31 december 2021 nog eens 500 bonuspunten op je eerste verblijf.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Beeldmateriaal: Accor

Reacties

  1. Miya zegt

    De banner foto van het Novotel is in Hoofddorp (Schiphol), prima hotel! Verder was het wel handig geweest als je had vermeld welke hotels meedoen aan deze actie, want zonder heb ik niet veel aan dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *