Corendon start vanaf 8 juni vluchten vanaf Maastricht1 min leestijd

Corendon vliegt vanaf volgende maand naar het Griekse eiland Rhodos (Bron: Corendon)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Corendon start vanaf 8 juni weer met vluchten vanaf Maastricht. Zo zal de maatschappij elke dinsdag gaan vliegen op het Griekse Rhodos. Vorig week paste het Ministerie van Buitenlandse Zaken al het reisadvies aan voor bepaalde gebieden. Hier vallen ook een aantal Griekse en Spaanse eilanden onder.

Corendon weer vanaf Maastricht

Vanaf 8 juni zal Corendon elke dinsdag weer naar Rhodos gaan vliegen. Later deze zomer zal de maatschappij ook op de volgende 7 bestemmingen gaan vliegen: Antalya, Bodrum, Bulgarije, Egypte, Kos, Kreta en Zakynthos. Een woordvoerder van Corendon laat weten blij te zijn dat het reisadvies voor Bonaire, Curaçao en Griekenland weer is aangepast. Vooral de boekingen voor Griekenland gaan erg hard.

Griekenland, Zakynthos
Vooral de boekingen naar Griekenland gaan hard. (foto: eigen werk)

Maastricht-Aachen Airport is een interessante luchthaven voor reizigers uit het zuiden van Nederland. Bovendien parkeren reizigers van Corendon daar gratis hun auto. Het vliegveld wordt daarom voor Nederlanders en ook Belgen steeds populairder. Ook zijn de wachtrijen een stuk korter in vergelijking met die op Schiphol. Een vakantie met Corendon vanaf Maastricht kun je hier boeken.

Conclusie

Corendon zal vanaf 8 juni elke dinsdag weer gaan vliegen op het Griekse Rhodos. Later deze zomer wordt het aanbod aan bestemmingen vanaf Maastricht-Aachen Airport nog verder uitgebreid. Bij Corendon zijn ze erg blij dat het reisadvies voor bepaalde gebieden weer is aangepast. Vooral de boekingen voor Griekenland gaan erg hard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *