Ready, Steady, Go: 35% korting bij Park Plaza

Park Plaza Hotel Pioneer Park, El Paso, Verenigde Staten (Bron: Unsplash / Chris Carzoli)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Park Plaza, onderdeel van Radisson Hotels, heeft momenteel een interessante aanbieding. Onder het mom van ‘Ready, Steady, Go!’ krijg je bij Park Plaza 35% korting op het best beschikbare tarief. En dat kan best wat schelen. Ook in Nederland heeft Radisson Hotels een aantal Park Plaza hotels.

Flinke korting bij Park Plaza

De huidige promotie geeft dus 35% korting op het best beschikbare tarief. Dat scheelt dus best wat. De tarieven dienen wel vooruit geboekt te worden en gelden dus niet last minute. Alhoewel de boekingswebsite dat wel lijkt toe te laten. Het verblijf dient voor 5 september 2021 geboekt te zijn. Er geldt geen minimum aantal nachten voor de korting, waar dat bij sommige hotelpromoties wel het geval is.

Bij Park Plaza is het niet nodig om voorruit te betalen. Daarnaast is de boeking volledig flexibel. Dit betekent dat een eventuele wijziging of annulering van de boeking mogelijk is. Dit kan zelfs tot de dag voor de eerste overnachting. Check natuurlijk altijd de actuele boekingsvoorwaarden op de website van Radisson Hotels (waar Park Plaza dus onderdeel van is).

Om gebruik te maken van deze aanbieding ga je naar de website van Radisson Hotels en zoek je naar de bestemming waar je graag heen wil. Kies vervolgens een Park Plaza hotel en bekijk of het kortingstarief beschikbaar is.

Park Plaza in Nederland

In Nederland zijn diverse vestigingen van Park Plaza te vinden in onder meer Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. Maar ook net over de grens is Park Plaza te vinden. Uiteraard is het merk als vanzelfsprekend vertegenwoordigd in de grote wereldsteden als bijvoorbeeld Londen, Berlijn, New York en Bangkok.

Het Park Plaza Utrecht doet ook mee aan de Ready, Steady, Go! promotie. Je krijgt 35% korting op het best beschikbare tarief. Met deze promotie bespaar je dus al snel enkele tientjes. Leden van Radisson Rewards kunnen overigens regelmatig op extra korting rekenen.

Ook bij het Park Plaza Utrecht krijg je 35% korting op het best beschikbare tarief (Bron: Radisson Hotels / Park Plaza)
Ook bij het Park Plaza Utrecht krijg je 35% korting op het best beschikbare tarief (Bron: Radisson Hotels / Park Plaza)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *