British Airways naar Nashville, Brussels Airlines vaker naar Mumbai

British Airways 787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De succesvolle Boeing 787 Dreamliner maakt weer een nieuwe route mogelijk. British Airways start namelijk met een directe verbinding tussen London Heathrow en Nashville, Tennessee. Vanaf mei volgend jaar zal de route 5 maal per week worden gevlogen. Passagiers naar de music city hebben aan boord de keuze uit World Traveller (Economy), World Traveller Plus (Premium Economy) en Club World (Business Class). De airline verwacht zowel vakantiegangers als zakenreizigers aan te trekken naar de economisch snel groeiende stad.

British Airways vliegt in totaal naar maar liefst 26 bestemmingen in de VS, waaronder ook secundaire steden als Oakland, Phoenix, New Orleans en Baltimore. In samenwerking met American Airlines zijn er dagelijks 67 vluchten tussen de VS en het VK.

Brussels Airlines

Eerder dit jaar lanceerde Brussels Airlines een 5-wekelijkse verbinding tussen Zaventem en Mumbai. Dit nadat Jet Airways haar hub in Brussel verruilde voor Amsterdam. Naar eigen zeggen loopt de vlucht er goed met hoge load factors. De twee landen zijn grote handelspartners. Brussels Airlines voegt met ingang van de winterdienstregeling op 29 oktober daarom een extra vlucht op zaterdag (vanaf BRU) toe. Aan boord van de Airbus A330 is er een Economy en Business Class en ook het Economy Privilege product.

Brussels Airlines Airbus A330

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *