Boek nu bij British Airways met de eeuwfeest sale

Boek nu bij British Airways met de eeuwfeest sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Niet alleen KLM viert haar 100-jarig bestaan, ook British Airways viert haar eeuwfeest. Hoe ze dat voor elkaar hebben kun je in dit hier lezen. Speciaal daarvoor heeft de Britse maatschappij al flink uitgepakt. Zo heeft het enkele toestellen in een old skool livery uitgebracht, dat kun je hier en hier lezen. Dit jaar heeft het ook al enkele sales gehad die in het teken stonden van het eeuwfeest van British Airways, maar daar laat de maatschappij het niet bij. Op dit moment is er namelijk weer een speciale British Airways eeuwfeest sale.

Eeuwfeest sale

Hoe dan ook, British Airways biedt reizigers nu een nieuwe sale aan, ter gelegenheid van haar eeuwfeest. Belangrijk om te weten is dat vluchten die in aanmerking komen allen vertrekken vanuit London City of London Heathrow Airport. Op de deze speciale pagina heeft de maatschappij verschillende interessante deals op een rijtje gezet. Wat dacht je van verschillende bestemmingen in Europa inclusief twee overnachtingen vanaf +/- €110,-. Ook zijn er leuke aanbiedingen naar bijvoorbeeld het Midden-Oosten, Azië en de Verenigde Staten. De aanbiedingen zijn te boeken tot en met 16 juli 2019. Belangrijk om te weten bij het boeken is dus dat je jezelf nog wel moet positioneren in Londen. Check zeker ook even alle voorwaarden hier.

Boek nu bij British Airways met de eeuwfeest sale

Keuze

Zoals al aangegeven is er genoeg keus uit leuke bestemmingen in verschillende regio’s all over the world. Vlieg voor ongeveer €600,- naar Mauritius in de Indische Oceaan tijdens bijvoorbeeld de herfstperiode of voorjaarsvakantie in 2020.

Boek nu bij British Airways met de eeuwfeest sale

Of wil je liever een reis boeken naar een tropisch eiland in de Atlantische Oceaan, zoals Barbados? Vlucht + hotel kost nog geen €600,- voor een verblijf van een week. Dat is nog eens genieten!

Boek nu bij British Airways met de eeuwfeest sale

Wil je graag Zuid-Amerika eens bezoeken, wat dacht je van Santiago de Chili? Hier vlieg je al naartoe vanuit London Heathrow voor ongeveer €650,-.

Boek nu bij British Airways met de eeuwfeest sale

Andere interessante deals kunnen zijn:

  • Beijing voor +/- €430,- retour,
  • San Diego voor +/- €410,- retour,
  • Business Class naar New York voor +/- €1450,-

Goed te weten is dat bij alle hierboven genoemde Economy prijzen geen ruimbagage inbegrepen is, maar alleen handbagage! Alle British Airways eeuwfeest sale bestemmingen kun je hier nog eens op je gemak bekijken.

Bron & Beeldmateriaal: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *