KLM introduceert KLM100 website & shop

KLM introduceert KLM100 website & shop

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen zaterdag 29 juni was InsideFlyer aanwezig bij het officiele startsein voor de verjaardag van KLM. Nog 98 dagen en KLM is echt 100 jaar oud. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst in Hangar 12 werd onder andere teruggekeken op de afgelopen 100 jaar, maar ook op een (duurzame) toekomst. Hier lees je meer over deze feestelijke bijeenkomst. Ter gelegenheid van het bijna 100 jarige bestaan van KLM is er ook een speciale website geïntroduceerd en limited edition merchandise in de shop.

KLM100

KLM heeft speciaal voor haar verjaardag een nieuwe website geïntroduceerd. Namelijk de KLM100 website, te vinden via deze link. Op deze website kun je verschillende items over de Nederlandse maatschappij terugvinden.

Allereerst is er een speciaal item geschreven over de bijna 100-jarige geschiedenis van KLM. Verschillende leuke en interessante wetenswaardigheden worden hier beschreven. Wist je bijvoorbeeld al iets over de voorloper van de Business Class, Royal Class? Of wat dacht je van het eerste dier dat met de Fokker F.111 werd vervoerd in 1924. Ook krijg je een duidelijk beeld van bijvoorbeeld de eerste route naar Batavia en New York. Toen bestond de reis nog uit enkele dagen, nu ben je er in enkele uren. Wat is de tijd voorbijgevlogen!KLM introduceert KLM100 website & shop

Op dezelfde website wordt ook gekeken naar de toekomst. Hoe kan KLM, samen met andere partners in zowel luchtvaart als andere industrieën ervoor zorgen dat de luchtvaart emissievrij gaat worden. Onlangs werd bijvoorbeeld al een samenwerking gestart met SkyNRG voor duurzame kerosine. Ook een samenwerking met de TU Delft blijft op de website niet onopgemerkt.

Tevens kun je nog informatie vinden over de verschillende KLM Huisjes, het laatste KLM100 nieuws en inspirerende verhalen over de luchtvaartmaatschappij. Al deze items zijn dus op deze website te vinden.

KLM introduceert KLM100 website & shop
Logo KLM 1949

Shoppen

KLM introduceert ook speciaal ter gelegenheid van haar verjaardag een limited edtion selectie aan merchandise. Van sokken tot paspoorthoesjes en een heus KLM100 Monopolyspel. Helaas zijn enkele artikelen al ‘out of stock’. Hopelijk wordt hier nog iets van bijgevuld, maar de kans is vrij groot dat het echt op=op is. De webshop met deze KLM100 artikelen kun je via deze link raadplegen.

KLM introduceert KLM100 website & shopWil je graag het schaalmodel van de nieuwe Boeing 787-10 Dreamliner met registratienummer PH-BKA, ook die is te bestellen in de shop. Voor slechts €15,- is dit schaalmodel van jou, check hier dit toestel.

De nieuwste aanwinst van KLM, de Boeing 787-10 Dreamliner “Oranjebloesem’

Bron & Beeldmateriaal: KLM100 / KLM

Reacties

 1. Jeroen de Vries zegt

  Kijk dan doen ze dat bij British Airways een stuk beter. Gewoon mooie aanbiedingen in plaats van reclamrommel.

 2. [email protected] zegt

  Hallo , Ik wil heel graag de KLM Giant Calender, maar niet te vinden. Ook niet op httsps:// shop.klm.com. Die is niet bereikbaar. Het is ieder jaar weer een gedoe om die kalender te kunnen kopen. zo jammer! Mvrgr

  • Marco zegt

   Hallo Corry,

   Op dit moment is de KLM Shop online niet meer online.
   Wanneer deze weer online komt is nog onduidelijk, maar we proberen je daar hier op InsideFlyer tijdig te informeren.

   Groet,
   Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *