American Express komt met nieuw kaartontwerp + tot 30.000 bonusmiles2 min leestijd

Beeld medewerkers Amex (Bron: American Express)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Express heeft een nieuw kaartontwerp geïntroduceerd voor twee Flying Blue American Express kaarten. Het nieuwe ontwerp ligt meer in lijn met de nieuwe huisstijl van Flying Blue. Daarnaast geeft American Express tijdelijk tot 30.000 bonusmiles bij de aanvraag van een nieuwe Amex Flying Blue kaart. Check het artikel voor de details!

Nieuw kaartontwerp Flying Blue American Express kaarten

Creditcardmaatschappij American Express introduceert in Nederland een nieuw kaartontwerp voor de Flying Blue Gold en Platinum kaarten. Op de website is het nieuwe ontwerp al te bekijken. Op dit moment is het nog niet bekend of huidige kaarthouders een nieuw kaart zullen ontvangen. Ook is het onduidelijk waarom de Silver en Entry Card nog het oude ontwerp dragen. Op vragen hierover van dit medium aan American Express is nog geen reactie gekomen. Overigens is het nieuwe ontwerp ook al op de Franse website van Amex doorgevoerd.

American Express kwam de laatste tijd slecht in het loyalty nieuws door het invoeren van diverse versoberingen. Zo ging per 1 augustus 2023 het aantal punten dat je kunt verdienen met de reguliere American Express Platinum Card omlaag van 1,5 naar 1 punt per uitgegeven euro. De waarde van Membership Rewards gaat per 8 november 2023 verder omlaag voor gebruik van het betalen van online aankopen.

Tijdelijk tot 30.000 bonusmiles

American Express geeft op het moment ook weer interessante sign-up bonussen. Helaas zijn ze niet zo hoog als begin vorig jaar. Toen kreeg je bij een upgrade naar de Flying Blue American Express Platinum Card nog 50.000 bonusmiles. Deze keer is dat ‘slechts’ 30.000, nog steeds een interessante bonus als je van plan bent om klant worden met de Flying Blue Amex Platinum Card. Check onze Flying Blue Promo Rewards artikelen om te zien hoe je 30.000 bonusmiles nuttig kunt besteden. Natuurlijk kun je ook altijd een last minute upgrade overwegen.

Ga je liever voor de Gold Card? Dan krijg je 20.000 miles cadeau. Voor de Silver Card is dat 10.000, maar die kaart is ook het eerste jaar gratis. Voor de Entry Card krijg je een schamele 1.000 miles, maar ook die kaart is het eerste jaar gratis. Wil je een Flying Blue American Express kaart zonder ervoor te betalen? Dan doe je er op dit moment dus verstandig aan de Silver Card te nemen.

Bron foto’s: American Express

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *