American Express biedt tijdelijk upgrade bonus van 50.000 Flying Blue miles3 min leestijd

American Express kaarten op een tafel (Bron: Unsplash / CardMapr)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Express heeft in Nederland regelmatig interessante aanbiedingen. Zo kon je recentelijk nog een mooie cashback verdienen bij onder meer KLM Holidays. Deze keer een ander soort aanbieding, namelijk voor huidige Amex Flying Blue kaarthouders. Als je namelijk kiest voor een upgrade naar de American Express Flying Blue Platinum kaart dan krijg je tijdelijk maar liefst 50.000 Flying Blue bonus miles. Hoe je die 50.000 miles scoort lees je in dit artikel.

Kaarten van American Express 

Amex is natuurlijk vooral bekend in de Verenigde Staten. Maar sinds een tijd is de creditcardmaatschappij ook in meerdere Europese landen actief. In Nederland zijn er verschillende varianten beschikbaar. Een voorbeeld daarvan is de serie betaalkaarten in samenwerking met Flying Blue. 

Deze zogenaamde co-branded kaarten bieden specifieke voordelen bij het loyalty programma Flying Blue van onder meer KLM en Air France. Deze samenwerking maakt dat American Express in Nederland eigenlijk de enige serieuze travel creditcard als het gaat om frequent flyer voordelen. Ben je niet per se gebonden aan Flying Blue? Dan zijn de reguliere Amex kaarten ook interessant om te bekijken. Je kan dan bijvoorbeeld gebruikmaken van de Privium services op Schiphol.

Zie je door de bomen het bos niet meer als het gaat om het kiezen van de juiste American Express kaart? Check dan onze artikelen over de beste en goedkoopste kaart van de Amerikaanse creditcardmaatschappij.

Beeld medewerkers Amex (Bron: American Express)

Upgrade bonus van 50.000 miles

Deze keer heeft American Express dus een interessante aanbieding voor huidige kaarthouders. Als je nog geen American Express Flying Blue Platinum Card hebt en bereid bent om up te graden naar de Platinum kaart dan krijg je een mooie bonus van 50.000 miles. Het maakt daarbij niet uit welke American Express Flying Blue kaart je op dit moment hebt, zolang het maar niet de Platinum kaart is. 

Benieuwd naar wat je met 50.000 Flying Blue miles kan doen? Check dan onze Flying Blue Promo rewards artikelen. Hier benoemen we maandelijks de meest interessante mogelijkheden voor reward vluchten in Economy, Premium Economy / Premium Comfort en Business Class. 

De belangrijkste voordelen van deze kaart zijn als volgt:

  • Jaarlijks 60 Flying Blue XP cadeau voor behoud van / een hogere status,
  • Spaar 1,5 Mile bij elke euro die je uitgeeft,
  • Soaar 2 Miles per bestede euro op uitgaven bij KLM, Air France en Hertz,
  • Platinum Lifestyle klantenservice,
  • Zonder extra kosten één extra Flying Blue Platinum Card en tot vier extra Flying Blue Gold Cards,
  • Aanvullende autohuurverzekering.

De kaartbijdrage van de American Express Flying Blue Platinum kaart is € 55 per maand ofwel € 660 per jaar. Dit kan meer zijn dan je op dit moment betaalt voor je American Express kaart, maar de voordelen zijn er ook naar. Uiteraard is het aan jezelf om af te wegen of een hogere kaartbijdrage ook voldoende voor je oplevert. 

De bonuspunten bij upgrade geldt ook de voor de reguliere American Express Platinum Card. Je krijgt dan 50.000 Rewards Points. Via de homepage van American Express kun je het upgrade offer vinden. Alle voorwaarden van deze promotie zijn daar ook terug te vinden. 

Bron foto’s in artikel: American Express
Bron omslagfoto: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *