Deze winter op pad met Transavia naar het Noorse Tromsø2 min leestijd

Review Transavia Boeing 737 Economy HV5234 Eindhoven Prague Praag

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Nederlandse Transavia beschikt over een mooi aanbod van bestemmingen. Deze bestemmingen zijn voornamelijk gefocust op ontspanning, de zogenoemde leisure reizen. Zo vliegt Transavia onder andere naar Barcelona, Mallorca, Dubai en Thessaloniki. Afgelopen jaar maakte de maatschappij ook bekend vaker naar IJsland te gaan vliegen. Maar daar blijft het niet bij, Transavia zal dit winterseizoen namelijk ook gaan vliegen naar het Noorse Tromsø.

Terug in de tijd

Transavia is actief vanuit verschillende luchthavens in Nederland. Namelijk vanuit Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam / The Hague Airport en Eindhoven Airport. Sinds een korte tijd vliegt Transavia ook vanuit Brussel, waardoor voor inwoners in het zuiden van Nederland, maar ook voor reizigers uit België het aanbod groter is geworden. Vanaf 1 december 2023 zal Transavia ook naar het Noorse Tromsø gaan vliegen. 

Review Transavia Boeing 737 Economy HV5234 Eindhoven Prague Praag

Met de toevoeging van deze bestemming komt er weer een verbinding met Noorwegen. Transavia had tot zo’n 10 jaar geleden in samenwerking met Voigt Travel al een verbinding naar dit land in Scandinavië. Een verbinding wordt ditmaal in samenwerking met Voigt Travel & Buro. Zowel binnen deze samenwerking als ook daarbuiten zullen de tickets worden verkocht. Dit is ideaal voor de reiziger, want zo kan deze kiezen voor een complete pakketreis of enkel het vliegticket naar deze bestemming.

Op naar Tromsø

Transavia gaat dit winterseizoen tweemaal per week naar Tromsø vliegen. De lijndienst vertrekt vanuit Amsterdam met een Boeing 737. Vluchten worden uitgevoerd op maandag en op vrijdag, vanaf 1 december 2023 tot en met 1 april 2024. Vooralsnog zien de vluchttijden er als volgt uit:

Van Naar Vertrek (lokale tijd) Aankomst (lokale tijd) Dagen van de week Vluchtnummer
Schiphol (AMS) Tromsø 06.05 uur 09.20 uur ma & vr HV5024
Tromsø Schiphol 10.05 uur 13.25 uur ma & vr HV5052

Benieuwd hoe het is om te vliegen met Transavia? Eerder vlogen we met Transavia tussen Praag en Eindhoven, waarover je meer in deze review leest. Ook schreven we welke stoelen je het beste kunt kiezen of juist beter niet. Al deze tips & trics zijn terug te lezen in de Transavia Seatguide.

Door de visie van Voigt Travel en Buro Scanbrit en onze jarenlange goede samenwerking kunnen we Tromsø toevoegen aan onze winterbestemmingen. Met deze bestemming erbij, kunnen we ook de avontuurlijke winterliefhebber een unieke beleving aanbieden

Marcel de Nooijer, algemeen directeur Transavia.

Bron: Transavia | Beeldmateriaal: InsideFlyer – Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *