airBaltic dagelijks van Tampere naar Schiphol1 min leestijd

airBaltic A220-300

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

airBaltic zal met ingang van de winterdienstregeling dagelijks gaan vliegen tussen Tampere-Pirkkala en Amsterdam Schiphol. Tampere is een stad in het zuidwesten van Finland en ligt op 180 kilometer van hoofdstad Helsinki. Het vliegveld Tampere-Pirkkala is zowel een civiel als een militair vliegveld.

airBaltic dagelijks naar Tampere

airBaltic vliegt sinds afgelopen juni van Schiphol naar Tampere. Op dit moment zijn er twee vluchten per week, maar vanaf 30 oktober 2022 zal de route dagelijks uitgevoerd worden. Het is ook mogelijk om de tickets op deze route via KLM te kopen. Daarnaast is het sinds afgelopen maand mogelijk om je Flying Blue miles te besteden bij airBaltic.

De luchtvaartmaatschappij zal deze route van Amsterdam naar Tampere volgens dit schema uitvoeren:

  • BT561 vertrekt om 17.00 uur uit Tampere en komt om 18.30 uur aan in Amsterdam
  • BT562 vertrekt om 19.40 uur uit Amsterdam en komt om 23.00 uur aan in Tampere

Op deze rechtstreekse vluchten zet de luchtvaartmaatschappij een A220-300 in. In het toestel is plaats voor maximaal 145 passagiers. Het is een relatief stil toestel met grote ramen, waardoor je tijdens je vlucht goed naar buiten kunt kijken. Op sommige bestemmingen worden de eerste paar rijen ingezet als Business Class, waarbij er niemand op de middelste stoel zit. De stoelindeling van dit toestel is 2-3.

Bombardier CS300 / Airbus A220 in airBaltic livery Schiphol (Bron: airBaltic)

Afbeeldingen ©airBaltic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *