Air France vaker met First Class naar Los Angeles2 min leestijd

Cellars in the Sky Awards uitgereikt voor beste wijnen en champagnes aan boord

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France gaat vanaf de aankomende winterdienstregeling vaker met haar First Class cabine vliegen naar Los Angeles. Deze zogenaamde La Premiere cabine vind je momenteel alleen aan boord van een aantal B777-300ER toestellen.

De First Class cabine is de meest exclusieve cabine van de luchtvaartmaatschappij. In de cabine staan slechts vier stoelen in een 1-2-1 opstelling. Iedere passagier heeft dus directe toegang tot het gangpad. Voor extra privacy zijn er ook gordijnen geïnstalleerd. De maaltijden die geserveerd worden zijn van hoge kwaliteit. Wil je na het eten graag even slapen, dan kan de stoel omgetoverd worden tot een bed van meer dan twee meter lang. Momenteel werkt de luchtvaartmaatschappij ook een aan een nieuwe generatie First Class cabine.

Air France vaker met La Premiere naar Los Angeles

Vanaf 30 oktober zullen de AF69 en AF72 vluchten tussen Parijs Charles de Gaulle (CDG) en Los Angeles (LAX) uitgevoerd worden met een B777-300ER. Dit toestel is voorzien van de La Premiere, Business Class, Premium economy en Economy class cabines. Deze cabines kun je ook vinden op de AF65 en AF66 vluchten naar Los Angeles. Vijf keer per week vliegt de luchtvaartmaatschappij ook met een kleinere B777-200ER van Parijs naar Papeete via Los Angeles. Dit toestel heeft echter geen First Class cabine aan boord.

Wil je een Flying Blue award ticket boeken in deze cabine, dan moet je minimaal een Flying Blue Gold status hebben. Start je de reis vanaf Schiphol, dan heb je gratis toegang tot het VIP centrum. In Parijs heb je toegang tot de La Premiere lounge.

De luchtvaartmaatschappij vliegt naar een aantal geselecteerde bestemmingen met de La Premiere cabine aan boord. Zo kun je deze cabine bijvoorbeeld ook vinden op een aantal vluchten naar Dubai, New York en Mexico City.

Air France Best Seat Guide - La Premiere

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *