Air France geeft €90 korting op tickets vanaf Duitsland1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je nu een ticket boekt bij Air France met vertrek vanuit Duitsland, dan krijg je €90 korting. De luchtvaartmaatschappij geeft de korting ter ere van haar negentigste verjaardag. De kortingscode is geldig tot 2 november 2023. Je moet er dus snel bij zijn als je hier gebruik van wil maken.

Tijdelijk €90,- korting op Air France & KLM vluchten

Als je een Air France ticket koopt met vertrek vanaf een Duitse luchthaven dan kun je gebruik maken van deze promotie. De korting is alleen geldig vanaf een Duitse luchthaven zoals Düsseldorf of München.

Om te profiteren van de korting kun je de kortingscode ‘BIRTHDAY90‘ gebruiken. Deze code kun je invoeren bij ‘enter a voucher or discount code‘ aan het einde van het boekingsproces.

De kortingscode is geldig voor alle Air France (AF) en KLM (KL) vluchten, die uitgevoerd worden door Air France, KLM en HOP!. Vrijwel alle bestemmingen komen in aanmerking, met uitzondering van Mauritius. Codeshare vluchten komen ook niet in aanmerking.

Voor vluchten tot oktober 2024

De reis moet plaatsvinden tussen 30 oktober 2023 en 7 oktober 2024. Om in aanmerking te komen moet het vliegticket voor toeslagen en belastingen minimaal €200,- bedragen.

Je kunt met de kortingscode een reis boeken in Economy Class, Premium Economy (inclusief Premium Comfort) of World Business Class. Zo kun je dus ook met korting reizen in de nieuwste World Business Class van KLM.

KLM vliegt in Duitsland naar de luchthavens van Bremen, Berlijn, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt, Hannover, Hamburg, Stuttgart, Neurenberg en München. Deze luchthavens zijn ook te bereiken met Air France en HOP! van en naar Parijs Charles de Gaulle. Alle voorwaarden van de promotie kun je vinden op de website van Air France.

Afbeeldingen ©AirFrance/KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *