Zesde KLM Boeing 777-300ER voorzien van nieuwe cabines2 min leestijd

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200 Air France korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM voorziet momenteel haar Boeing 777-300ER toestellen van de nieuwe Premium Comfort en World Business Class cabines. Er zijn nu zes toestellen van dit type voorzien van deze nieuwe cabines aan boord.

KLM voorziet Boeing 777-300ER van nieuwe World Business Class

De Boeing 777-300ER toestellen van KLM krijgen een nieuwe World Business Class cabine aan boord. De stoelen in deze cabine zijn gebaseerd op die in de Boeing 787 Dreamliners. In de nieuwe opstelling is er per vlucht plaats voor 35 passagiers in de World Business Class cabine.

In de nieuwe cabine staan de stoelen in een 1-2-1 opstelling waardoor iedere passagier direct toegang heeft tot het gangpad. Passagiers die met een nog niet omgebouwde Boeing 777-300ER vliegen kunnen kiezen uit een stoel in een 2-2-2 opstelling. De nieuwe stoelen zijn ook voorzien van een deur voor extra privacy en kunnen uiteraard volledig plat. Passagiers in deze cabine kunnen ook gebruik maken van een relaxmodus. Persoonlijke apparaten zoals een mobiele telefoon kunnen draadloos opgeladen worden.

KLM nieuwe cabines World Business Class

Premium Comfort aan boord

De Boeing 777 vloot van KLM krijgt ook de nieuwe Premium Comfort cabine aan boord. Dit is het Premium Economy product van de luchtvaartmaatschappij. Passagiers hebben in deze cabine ten opzichte van passagiers in Economy Class meer comfort.

De stoelen in deze cabine zijn een stuk ruimer en kunnen verder naar achteren versteld worden. Ook kunnen deze passagiers gebruik maken van een voetensteun. In deze cabine krijgen passagiers een speciaal menu en kunnen ook kiezen uit een grotere drankselectie. Net zoals in World Business Class ontvangen de passagiers ook een amenity kit, maar deze is wel iets minder uitgebreid.

Een review van een vlucht in deze Premium Comfort cabine kun je hier lezen op InsideFlyer.

Zes B777-300ER toestellen nu voorzien

Het laatste toestel dat de nieuwe cabines aan boord heeft gekregen is de PH-BVI. Dit toestel  staat voor vandaag gepland om de KL597 vlucht uit te voeren van Amsterdam Airport Schiphol naar Kaapstad.

Naast het bovenstaande toestel zijn ook de toestellen met de onderstaande registraties voorzien van de nieuwe cabines:

Vlieg je binnenkort met een toestel dat een andere registratie heeft, dan is de kans groot dat het toestel nog niet voorzien is van de nieuwe stoelen aan boord. KLM is bezig om alle Boeing 777-300ER toestellen om te bouwen voordat het de beurt is aan de kleinere Boeing 777-200ER toestellen. De Airbus A330 toestellen krijgen geen nieuwe cabines aan boord.

Dit is ‘m: De nieuwe KLM Premium Comfort

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *