Singapore Airlines Spontaneous Escapes Oktober 20232 min leestijd

Premium Economy in de A350-900ULR (Bron: Singapore Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt met de Spontaneous Escapes van Singapore Airlines tot 30% besparen op een Krisflyer award ticket. Je kunt deze maand bijvoorbeeld een stuk goedkoper reizen tussen Frankfurt en New York JFK.

Singapore Airlines Spontaneous Escapes – 30% korting op award tickets

Met de Spontaneous Escapes promotie van Singapore Airlines kun je een award ticket met korting boeken naar diverse bestemmingen. Je hebt tot het einde van deze maand de tijd om te boeken voor reizen in november. Voor een aantal bestemmingen zijn er data uitgesloten van de korting.

Deze maand kun je bijvoorbeeld een goedkoper award ticket boeken van New York naar Frankfurt. Voor deze vlucht moet je nu 56.700 miles betalen en zes euro aan toeslagen in Business Class. Reis je van Frankfurt naar New York, dan moet je 123 euro aan toeslagen betalen. Op deze route reis je met een Boeing 777 van de luchtvaartmaatschappij.

Krisflyer Spontaneous Escapes

Een andere optie is om re reizen in Premium Economy. Dat kan tussen bijvoorbeeld tussen Singapore en San Francisco voor 52.500 miles en 60 euro. Voor een vlucht van Los Angeles naar Tokyo ben je 51.100 miles kwijt en zes euro.

Je kunt alle Spontaneous Escapes bestemmingen van deze maand vinden op de speciale landingspagina. Heb je niet genoeg punten in je account, dan kun je eventueel een aantal American Express Membership Rewards punten overschrijven. Op die manier kun je wellicht toch een goedkoper award ticket boeken met de luchtvaartmaatschappij. De transactie neemt vaak wel een aantal dagen in beslag. De punten kun je overboeken in een 5:4 ratio.

Zo boek je de goedkopere award tickets

Als je een award ticket wil boeken tijdens de promotie, dan kun je de volgende stappen volgen:

  • Ga naar de website van Singapore Airlines en log in met jouw KrisFlyer gegevens;
  • Ga naar ‘Book a Flight’ op de website;
  • Klik op ‘Redeem Flights’ en vul de gegevens van de gewenste vlucht en/of bestemming in;
  • De korting wordt weergegeven op het boekingsoverzicht nadat je de gewenste vluchten geselecteerd hebt

Naast de miles die je inwisselt moet je ook nog een bedrag aan toeslagen en belastingen betalen. Tijdens het boekingsproces kun je het exacte bedrag zien. Als je op korte termijn wil reizen met de luchtvaartmaatschappij kan het dus een goede deal zijn om een ticket naar een Spontaneous Escapes bestemming te boeken.

Afbeeldingen ©SingaporeAirlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *