Air Canada Aeroplan verkoopt miles met 110% bonus2 min leestijd

Boeing 787-9 Dreamliner van Air Canada boven de Rocky Mountains (Bron: Air Canada)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air Canada Aeroplan heeft op dit moment weer een promotie lopen waarbij je een bonus van tot wel 110% kunt verdienen bij het kopen van punten. Het programma is tegenwoordig om meerdere redenen interessanter geworden, mede vanwege de samenwerking met vele andere maatschappijen waaronder Etihad. die onlangs bekendmaakte om de A380 met residence weer in te willen zetten.

110% bonus bij aankoop Aeroplan punten

De promotie loopt nog tot en met maandag 22 mei 2022. Indien je nog geen account hebt bij Air Canada Aeroplan kun je je hier aanmelden. Vervolgens kun je via deze link punten gaan kopen. De bonus loopt op naarmate je meer punten koopt. Het is dus niet zo dat je gelijk een bonus van 100% krijgt bij het aankopen van bijvoorbeeld maar 4.000 punten. Hiervoor zul je namelijk minimaal 100.000 punten moeten kopen. De bonussen zien er als volgt uit, bij het kopen van:

  • 4.000-29.000 punten krijg je 60% bonus,
  • 30.000-55.000 punten krijg je 75% bonus,
  • 60.000 of meer krijg je 110% bonus.

Op dit moment kun je maximaal 350.000 punten kopen. Als je het maximale uit deze promotie haalt kun je in totaal 1.050.000 punten kopen voor $ 17.500 CAD (ongeveer € 11.981).

De Business Class (Signature Class) cabine aan boord van de Boeing 787 Dreamliner van Air Canada (Bron: Air Canada)
Koop Air Canada Aeroplan punten met 110% bonus. (Bron: Air Canada)

Aeroplan punten vervallen op dit moment 18 maanden na inactiviteit op je account. Activiteit kan bestaan uit het bijschrijven of besteden van punten. Ook het aankopen van punten telt mee. Meer over het vervallen van Aeroplan punten kun je lezen in dit artikel.

Aeroplan punten besteden

Air Canada is lid van Star Alliance en Aeroplan is een van de betere programma’s binnen de alliantie. Zo vraagt het programma geen brandstofbelasting meer op award tickets. Ook is een stop-over mogelijk tegen een meerbetaling van slechts 5.000 punten. Naast het besteden van punten op alle maatschappijen binnen Star Alliance kun je deze ook besteden op een aantal andere maatschappijen waaronder Etihad en Oman Air. Air Canada werkt namelijk sinds bijna twee jaar samen met Etihad en de mogelijkheden van het besteden van punten op deze maatschappij zijn vrij aantrekkelijk.

Etihad Airways Mobile Exhibition
Boek Etihad first class met Air Canada Aeroplan punten.

Andere maatschappijen waar je Aeroplan punten op kunt besteden zijn o.a. Air Dolomiti, Air Serbia, Azul, Gulf Air, Virgin Australia en Vistara. Verwacht wordt dat dit aantal in de toekomst nog verder zal groeien.

Uitgelichte afbeelding: Air Canada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *