Accor introduceert ledenkorting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In de strijd tegen commissies voor online travel agencies, bieden steeds meer hotelketens speciale tarieven aan voor leden van hun loyaliteitsprogramma. Zo kunnen ze nét een paar procent onder de gepubliceerde tarieven komen en bijvoorbeeld een Best Rate Guarantee claim omzeilen. Hilton HHonors, Hyatt en IHG bieden al geruime tijd ledenkorting aan. Club Carlson ook sindskort en dan kon Accor niet achter blijven. Le Club Accor leden die direct bij Accor boeken kunnen tot 10% korting krijgen!

accor ledenkorting

Ledenkorting, het hele jaar door

De hoogte van de korting is afhankelijk van het werk waar je wilt verblijven. Bij Sofitel, Pullman, Novotel, Novotel Suites, Mercure en Adagio is de korting 10%. Bij ibis, ibis Styles en Adagio Access is de korting 5%. Is het hotel gevestigd in Frankrijk, dan is de korting 5% ongeacht het merk.

Volgens Accor is de korting “van toepassing op de openbare tarieven, met uitzondering van promoties en is op basis van beschikbaarheid van de kamers in het gekozen hotel.” Ook kunnen er data zijn dat de prijsreductie niet geldig is.

Om hiervan te profiteren moet je ingelogd zijn als je naar prijzen zoekt. Ben je nog geen lid dan kan je dat (gratis) hier doen.

Voorzie je veel gebruik te maken van Accor? Kijk dan of je instant Gold status kan krijgen, bijvoorbeeld met een ibis Business Card.

Een lijst van deelnemende hotels is hier (klik) te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *