Hyatt Ledenkorting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hotelketen Hyatt heeft per direct een speciaal tarief ingevoerd voor leden van haar Gold Passport programma. Leden die direct bij Hyatt boeken, via de website, app en callcenter, krijgen een korting tot 10% bij verblijven in de VS, Canada en Australië op de standard rate. Daarnaast profiteren leden die direct boeken van een Best Price Guarantee.

Voorwaarden

Dit klinkt mooi maar in de praktijk is de Hyatt ledenkorting vaak niet zo spectaculair. Ten eerste omdat elk hotel vrij is de (deelname aan) korting te bepalen. Daarnaast is de 10% een maximale korting. In de VS en Canada zijn de AAA rates (bijvoorbeeld voor ANWB leden) veelvoorkomend en deze bieden vaak een betere korting, zoals hier onder te zien is. Vaak is de AAA rate wel een volle 10% korting op de standard rate maar ook deze wordt niet altijd aangeboden. Het loont dus om te blijven vergelijken. De Hyatt ledenkorting wordt ook getoond als je niet bent ingelogd als Gold Passport lid.

Hyatt member rate
Voorbeeld van de member rate

Direct boeken

Veel grote hotelketens maken het voor gasten tegenwoordig zo aantrekkelijk mogelijk direct te boeken, zodat zij geen commissie aan boekingssites hoeven te betalen. Ook Hilton introduceerde kort geleden tarieven voor HHonors leden (klik). Andere voordelen die je vaak krijgt als je direct boekt zijn een Best Rate Guarantee en gratis internet, bijvoorbeeld bij Starwood (klik).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *