Accor Private Sales 2016

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Accor Private Sales zijn er weer! Tot en met 28 april kan je tot 40% besparen op verblijven bij de hotels van Le Club Accor deze zomer. De totale lijst van deelnemende hotels is hier (klik) te vinden. Boeken kan op de speciale site (klik) .

Voorwaarden

De kortingen en voorwaarden verschillen per land. Zo is de verblijfsperiode in Thailand, Vietnam, Cambodja, Laos, Myanmar en de Filipijnen van 13 mei tot 31 juli. In China, Malaysië, Indonesië, Singapore, Zuid-Korea, Japan en India strekt dit door tot 16 oktober. In Azië is de korting 40%.

In het Midden-Oosten en Afrika is de korting ook 40%. In eerstgenoemde is de verblijfsperiode van 1 mei tot 30 september, in Afrika van 1 mei tot 31 augustus met een minimum verblijf van 2 nachten.

In Europa varieert de korting van 20 tot 40%.

De volledige voorwaarden zijn te vinden op de actiesite (klik).

Houd in gedachte dat de Accor Private Sales tarieven niet te wijzigen of te annuleren zijn! Wel kan je Le Club Accor punten sparen.

Accor Private Sales
Een paar van de bestemmingen

Boeken

Heb je een bestemming op het oog waar een hotel meedoet aan de Accor Private Sales en staan je data vast? Dan zou ik zeker tijdens deze sale boeken! Bij een hoop hotels kan je tot enkele tientjes per nacht besparen! Bijvoorbeeld bij het Novotel Clarke Quay in Singapore; hier is de Accor Private Sales rate €50 per nacht lager voor een standaard kamer! Een andere aanrader is het Sofitel Nusa Dua Resort, waar de tarieven nu €55 per nacht schelen. Het ziet er wel naar uit dat deze tarieven zonder ontbijt zijn, dus houd daar eventueel rekening mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *