Nieuwe Skyteam Lounge Dubai1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Goed nieuws voor premium reizigers die vanaf Dubai met Skyteam vliegen! De alliantie van onder meer KLM en Air France heeft afgelopen maand een nieuwe lounge geopend in het gloednieuwe Concourse D van Dubai International Airport (DXB). De Skyteam Lounge Dubai bedient First en Business Class en Elite Plus passagiers die met één van de 10 Skyteam leden vanaf de luchthaven vliegen.

Features

De lounge, die 24 uur per dag open is, biedt onder andere een bar en buffet met warme en koude snacks. Daarnaast zijn er douches beschikbaar. Verder is er een aparte TV-ruimte en toegewijde kinder ruimte. De lounge biedt ook een business center, genoeg stopcontacten en natuurlijk wifi.

Deze diashow vereist JavaScript.

De Skyteam lounge Dubai is strak ontworpen met veel hout en de signature ‘levende muur’ van planten.

Vervanging

Zowel KLM en Air France hadden hun eigen lounge op de luchthaven van Dubai. Echter hadden die beiden te weinig capaciteit en was er ook nog een onafhankelijke lounge nodig om alle in aanmerking komende passagiers te voorzien tijdens piekuren. De nieuwe Skyteam Lounge Dubai biedt met een oppervlakte van 960 vierkante meter plaats aan 180 passagiers. Van de foto’s te zien is de nieuwe lounge een stuk aangenamer dan de Air France en KLM lounge, zowel door het ontwerp, grootte en aangeboden services. Wellicht kan de nieuwe Skyteam ruimte zich niet meten met de megalomane lounge van thuiscarrier Emirates; het is zeker een grote verbetering.

Andere Skyteam Lounges

De lounge in Dubai 5e Skyteam branded lounge; een lounge die niet door één maatschappij wordt beheerd maar volgens de alliantie om alle leden te voorzien. Hierbij gelden een aantal vaste eigenschappen zoals design en service features. Andere Skyteam Lounges zijn te vinden in London Heathrow, Istanbul, Sydney en Hong Kong.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *