Club Carlson Members Only Rate2 min leestijd

Club Carlson Members Only Rate

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Zie hier de Club Carlson Members Only rate! Net zoals een aantal andere hotelketens, begint nu ook Club Carlson met exclusieve rates voor leden. Het maakt niet uit welke elite tier je hebt bij de hotelketen. Elk lid krijgt tot 10% korting. Om voor deze korting in aanmerking te komen dien je te boeken via de website of app.

Club Carlson Members Only Rate

De korting die oploopt tot 10% geldt enkel voor de zogenaamde “Best Available” rate. Dit principe is hetzelfde bij bijvoorbeeld IHG. Indien je nog geen lid bent van het Club Carlson loyaltyprogramma, kan je via deze link een account aanmaken.

Voorbeeld

Misschien dat het wat duidelijker wordt aan de hand van een voorbeeld. Als we zoeken naar een weekend stay in het Radisson RED hotel in Brussel, dan zie je onderstaande prijs.

Club Carlson Members Only Rate
71,20 euro per nacht

Maar dit is niet de best available rate, hier gaat het om de laagste prijs per nacht. Deze “lowest available rate” is anders aangezien het om een prepaid rate gaat. Je kan met andere woorden niet kosteloos annuleren of veranderen. Maar er is voor de liefhebbers wel een gratis bierproeverij inbegrepen!

De flexible rate voor leden is iets hoger, die bedraagt normaal gezien 89 euro per nacht. Deze rate kan je wel annuleren. De korting die je hier krijgt is ongeveer 5 euro, een korting van 5%. Er bestaat een mogelijkheid om nog meer te besparen. Maar dan verlies je wel de flexibiliteit. Bij de onderste prijzen krijg je een korting van ongeveer 19% en dien je vooraf te betalen.

Club Carlson Members Only Rate
Het blijft zoeken naar een rate die jou het beste ligt

Dit houdt in dat je voor jezelf moet uitmaken welke rate voor jou het meest gunstig is. Sommigen onder ons betalen liefst de laagste prijs. Iedereen wil namelijk zo goedkoop mogelijk overnachten. Voor mensen die voor zaken op reis gaan is het handiger om een annuleerbare rate te boeken. Soms wijzigen plannen wel eens…

De Club Carlson Members Only rate is onderhavig aan onderstaande voorwaarden.

Club Carlson Members Only Rate
De voorwaarden die hieraan verbonden zijn

Wat vinden jullie van deze members only rate? Gaan jullie er gebruik van maken? Of voegt het geen meerwaarde toe aan het loyaltyprogramma van Club Carlson? Graag horen we jullie reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *