Radisson Red Brussel opent binnenkort de deuren!

radisson red brussel

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Carlson Rezidor hotel groep introduceert een nieuwe brand, namelijk Radisson Red en komende week zal op 18 april het Radisson Red Brussel hotel de deuren voor de eerste keer openen. Voor wie niet bekend is met de hotels van het Club Carlson loyaltyprogramma kan hier een kijkje nemen voor een introductie.

Radisson Red Brussel

Radisson RED is een volledig nieuwe lifestyle brand die volgens Club Carlson staat voor een revolutie binnen de hotelmarkt. Ze combineren kunst, muziek en mode om zo een uniek reiservaring aan te bieden aan de gasten. Het hotel zal moderne kamers aanbieden in de vorm van fraaie kleine studio’s. Daar bovenop is er een ruime keuze aan eten en drinken en er zijn 3 ruimtes voorzien waar evenementen gehouden kunnen worden.

Om een idee te krijgen waar het Radisson Red brand voor staat hebben ze een kleine video montage gemaakt, die je hieronder kan bekijken.

Promotie

Om de opening van het Radisson Red Brussel hotel wat kleur te geven loopt er momenteel een promotie waarbij je als Club Carlson lid een korting kan krijgen van 20% en je mag deelnemen aan een bierproeverij!

Radisson Red Brussel
20% korting en gratis bier proeven!

Ik heb gekeken om de dag van de opening een kamer te boeken in dit nieuwe hotel, maar ik vond de prijs een beetje aan de dure kant eerlijk gezegd. Zelfs met de korting eraf zit je nog aan 175 euro per nacht, een beetje teveel van het goede of misschien niet? Op alle foto’s zien de kamers er goed uit, maar ik heb geen idee of dit met de realiteit overeen stemt. In de toekomst toch maar eens proberen?

Radisson Red Brussel
175 euro per nacht…

Zoals bij elke promotie, zijn ook aan deze promo een aantal voorwaarden verbonden en die zijn hieronder terug te vinden.

Radisson Red Brussel
Altijd de kleine lettertjes lezen!

Kamer Preview

Op de site van het hotel zijn een aantal foto’s te vinden die je al een kleine impressie kunnen geven van hoe de kamers in het Radisson Red Brussel hotel eruit zien.

Radisson Red Brussel
Ziet er zeker niet verkeerd uit!
Radisson Red Brussel
Een bureau om aan te werken
Radisson Red Brussel
Modern ingericht
Radisson Red Brussel
Ziet er allemaal mooi afgewerkt uit!
Radisson Red Brussel
De rode kleur komt overal terug

Inrichting

Ook in de rest van het hotel ziet alles er strak en modern uit, wederom loopt de kleur rood als een rode draad door het hotel…

Radisson Red Brussel
Zo heb ik nog niet veel hotellobby’s gezien

Ze hebben zelfs een aantal vergaderruimtes ingericht, alleen kan ik uit de foto niet opmaken of ze degelijk zijn afgesloten?

Radisson Red Brussel
Zijn ze afgesloten of niet?

Eén van de mooiste dingen die ik tegen kwam op de site is toch wel de zogenaamde “pool room”, nee geen zwembad maar een ruimte waar 2 pool tafels zijn geplaatst. Heerlijk ingericht!

Radisson Red Brussel
Hier zou ik wel een avondje willen vertoeven!

Conclusie

Ondanks de “dure” prijs voor een overnachting tijdens de opening, wil ik hier in de toekomst toch eens een nacht slapen. Hopelijk zakken de prijzen in de komende maanden en kunnen we binnenkort misschien een review plaatsen over het Radisson Red Brussel hotel.

Zouden jullie hier een nacht willen doorbrengen of heb je misschien al een nacht geboekt in het hotel? Laat het ons dan zeker weten door een reactie achter te laten bij dit artikel of deel jouw ervaring via het InsideFlyer NL forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *