Emirates Skywards Tot 5.000 Miles Voor Nieuwe Leden2 min leestijd

Emirates Skywards Bonus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je krijgt nu tot 5.000 miles als welkomstbonus bij Emirates Skywards. Je kunt je hier gratis aanmelden voor het loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij uit Dubai.

Emirates Skywards Bonus

Als je lid wordt van Emirates Skywards, dan krijg je tot 5.000 miles als welkomstbonus. Je moet hiervoor binnen zes maanden vanaf het moment van aanmelden vliegen met Emirates. De bonus miles zullen vervolgens automatisch worden toegevoegd aan je account. Je krijgt het volgende aantal miles per cabine als welkomstbonus:

  • Je krijgt 2.500 miles voor Economy class
  • Je krijgt 3.500 miles voor Business class
  • Je krijgt 5.000 miles voor First class

Om deze miles te ontvangen moet je binnen zes maanden vliegen. Je reis moet operated & marketed bij Emirates zijn om in aanmerking te komen. Dit houdt in dat je een EK (Emirates) vluchtnummer moet hebben en vliegt met een Emirates toestel. Vlieg je met een ander vliegtuig of met een ander vluchtnummer dan EK, dan kom je niet in aanmerking (zoals bijvoorbeeld een Qantas marketed QF nummer met een Emirates toestel).

 

emirates-skywards-bonus

Cash + Miles, Familie account & Stoelselectie

Sinds kort kun je bij Emirates ook gebruik maken van Cash plus Miles. Dit is alleen mogelijk op vluchten die uitgevoerd worden door Emirates met een EK vluchtnummer. Je kunt zelf kiezen hoeveel miles je uitgeeft om de ticketprijs te verlagen. Er is echter wel een minimum van 2.000 miles en 5.000 miles reduceert het tarief met 40 US dollar. Meer informatie over de Cash plus Miles kun je in dit artikel op InsideFlyer vinden.

Vanaf 3 oktober moet je ook gaan betalen voor de stoelselectie bij de maatschappij. Voor een enkele reis van Nederland naar Dubai zul je 25 US dollar moeten gaan betalen. Je kunt echter nog steeds een gratis stoel kiezen bij het inchecken, maar dan zul je waarschijnlijk wel minder keus hebben. Over deze stoelselectie is er op InsideFlyer dit artikel verschenen.

Met Emirates Skywards kun je ook op een bijzondere manier miles sparen als familieleden vliegen. Indien een van de maximaal 8 gekoppelde familieleden met de maatschappij vliegt, krijg je 20% van de miles. Indien zij in business of first vliegen krijg je een extra bonus van 20%. Meer informatie daarover en andere familieprogramma’s kun je in dit artikel vinden.

Ga jij gebruik maken van deze Emirates promotie? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *