Hotelnacht Amsterdam 20171 min leestijd

Hotelnacht

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op vakantie in eigen stad? Leuk! Maar in Amsterdam met de hoge hotelprijzen niet altijd even aantrekkelijk. Hiervoor bestaat de Hotelnacht, die komende editie tevens haar 5-jarige jubileum viert!

Met de Hotelnacht kunnen inwoners van een stad gedurende één weekend tegen speciale tarieven in geselecteerde hotels in eigen stad verblijven. Daarnaast worden er allerlei evenementen georganiseerd rondom de Hotelnacht; culinair, cultureel of gewoon een feestje! De komende editie is op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2017. Helaas is het dan alleen in Amsterdam en niet ook in Rotterdam of Den Haag.

Hotelnacht

De deelnemende hotels zijn in 3 categorieën verdeeld: Creative, Premium en Luxury. Voor elke klasse geldt een vaste prijs van respectievelijk 55, 75 en 125 euro voor een tweepersoonskamer.

Creative hotels zijn onder andere Generator Hostel, Citiez Amsterdam en Hampshire American. Bij Premium hotels horen onder andere het Hilton Amsterdam, Renaissance en Park Plaza Victoria. Wil je in de meest luxueuze hotels van Amsterdam zoals het Pulitzer, Intercontinental Amstel, Andaz, Doubletree Central Station, Conservatorium of De l’Europe verblijven? Kies dan voor Luxury. Zoals je merkt liggen deze prijzen veel lager dan de ‘normale’ tarieven!

Boeken kan via de website van Hotelnacht (klik). Hier vind je binnenkort ook alle informatie omtrent de feestjes en activiteiten tijdens het evenement.

Ga jij een hotel in eigen stad boeken? Laat ons weten welk hotel je gekozen hebt!  

Reacties

  1. thomassmit zegt

    Thanks voor de tip! Ik heb het Hilton geboekt. Bijna alle Luxury hotels zaten al vol. Maar 75 euro (inclusief ontbijt) blijft een mooie deal en leuke ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *