Air France geeft €60 korting op tickets vanuit Duitsland1 min leestijd

A350-900 Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France geeft 60 euro korting op tickets met vertrek vanuit Duitsland. Het is ook mogelijk om een KLM vlucht te boeken. Door te boeken via Duitsland bespaar je tevens op de boekingskosten.

Nu €60,- korting op Air France & KLM tickets

Via de Duitse website van Air France kun je een ticket kopen met de kortingscode. De 60 euro korting krijg je op tickets met vertrek vanaf een Duitse luchthaven zoals Dusseldorf, Hamburg of Berlijn.

De korting is geldig voor boekingen tot 9 oktober 2024. De laatste vlucht in de boeking moet uiterlijk 30 juni 2025 vertrekken. Om gebruik te maken van de korting kun je de kortingscode UNITYDAY60 gebruiken. Deze code kun je invoeren bij ‘enter a voucher or discount code‘ in het boekingsproces op de Duitse website van Air France.

Air France Airbus A350 nieuwe cabine (Bron: Air France)

Voorwaarden van deze promotie

Om gebruik te maken van de korting moet het ticket voor toeslagen en belastingen minimaal 170 euro bedragen. De vluchten en/of de treinsegmenten moeten uitgevoerd worden door Air France, HOP!, KLM of KLM Cityhopper.

De kortingscode is geldig voor reizen in Economy Class, Premium Economy (inclusief de nieuwe Premium Comfort cabine), (World) Business Class of La Premiere. Je kunt alleen met korting reizen naar bestemmingen buiten Europa, met uitzondering van China en Mauritius.

Je kunt de kortingscode maximaal een keer per persoon gebruiken. Er is een gelimiteed aantal tickets beschikbaar dat je met 60 euro korting kunt boeken. Het is niet mogelijk om meerdere vouchers te gebruiken per boeking.

De volledige voorwaarden van deze promotie kun je vinden de website van Air France.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *