Exclusief: 10x 5% extra korting bij hotels.com

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Middens de Insideflyer Premium Memberships kunnen we lezers en leden van InsideFlyer exclusieve voordelen aanbieden bij een mooie selectie aan partners.  Vorige week hebben we de hotelboekingssite hotels.com belicht. In dit artikel presenteren we meer over de voordelen, met onder andere een coupon met 5% extra korting op de basiskamerprijs!

Coupon met 5% korting

Als je jezelf upgradet naar een Insideflyer Premium Membership pakket waar hotels.com bij zit, ontvang je een set van 10 coupons voor 5% korting op de basiskamerprijs op boekingen bij dit platform. Deze zijn een jaar lang geldig. Boek je dus regelmatig hotels, dan kan dit voordeel aardig aantikken. Vooral als je meerdere overnachtingen boekt en/of duurdere hotels. Je mag maximaal een verblijf van 28 nachten boeken met deze coupon. Omdat de korting bij de boeking wordt verrekend, moet je wel kiezen om gelijk online te betalen in plaats van in het hotel.

Wel een kanttekening hierbij. De coupon is bij veel ketenhotels niet geldig. Een lijst van hotelketens die niet meedoen, is hier te vinden. Dit voordeel is dus vooral ideaal als je bij onafhankelijke hotels boekt.

Sparen voor gratis nacht

Daarnaast kan je ook mee doen aan het loyaliteitsprogramma hotels.comRewards waarmee je in feite ook 10% korting spaart. In dit programma krijg je namelijk iedere elfde nacht gratis. Het gemiddelde bedrag dat je aan de voorafgaande tien nachten hebt uitgegeven, is het bedrag dat je voor je 11e nacht mag inzetten. Heb je dus 10 nachten voor €100 per nacht uitgegeven? Dan is het te besteden bedrag €100 voor je gratis elfde nacht.

Hotels.com - Rewards

Gebruik je de coupon die bij het Insideflyer Premium Membership hoort? Dan tellen alle nachten voor dat geboekte verblijf ook mee in het hotels.comRewards spaarprogramma. Al met al kan je via deze manier tot 15% korting/krediet op je boeking krijgen.

Voorwaarden

Naast hetgeen hierboven al vermeld is, zijn er nog een paar aandachtspunten. Je mag elke coupon slechts één keer en in zijn geheel gebruiken. Je mag deze geen tweede keer gebruiken, zelfs niet als je je boeking annuleert. Per boeking kan maximaal één coupon gebruikt worden. Deze is geldig voor één kamer.

De coupon kan niet toegepast worden op belastingen, toeslagen of andere kosten, zoals toeslagen voor extra gasten, telefoonkosten, annuleringskosten of parkeerkosten. Deze kosten dien je tijdens de boeking of later in het hotel te betalen.

Nog even alles op een rijtje? Bekijk dan even het volledig overzicht van de voorwaarden.

Reacties

  1. Xandrios zegt

    Tip: Als je een ICS mastercard hebt krijg je standaard 10% korting op hotels.com en expedia.com via hun Priceless Specials.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *