Hyatt & American Airlines Samenwerking – o.a. status matchen

Hyatt & American Airlines kloppelen loyaliteitsprogramma's

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt je nu aanmelden voor de Hyatt en American Airlines samenwerking. Over deze samenwerking schreven we al eerder, maar toen was het nog niet mogelijk om je te registreren. Door de samenwerking krijgen leden van beide loyaliteitsprogramma’s diverse voordelen. Je kunt je registreren via deze pagina.

Hyatt & American Airlines samenwerking

Ben je lid van het loyaliteitsprogramma van American Airlines, AAdvantage, dan kun je per uitgegeven dollar bij Hyatt één mile sparen. Dit geldt alleen voor AAdvantage Elite leden; Gold, Platinum, Platinum Pro, Executive Platinum en ConciergeKey. Daarnaast krijgen ConciergeKey leden de hoogste status binnen het programma van Hyatt; World of Hyatt Globalist.

Voor Hyatt leden zijn er ook voordelen. Zo spaar je voor iedere dollar die je uitgeeft bij de luchtvaartmaatschappij ook een World of Hyatt punt. Deze kun je weer inzetten voor bijvoorbeeld een gratis nachten. Ook dit geldt alleen voor elite leden; Discoverist, Expolorist en Globalist.

American Airlines Platinum status voor Globalist leden

Als Globalist lid kun je nu ook Platinum status krijgen voor 3 maanden. De mail met het specifieke aanbod ontvang je een paar uur/dagen nadat je je geregistreerd hebt voor de Hyatt & American Airlines samenwerking. Je krijgt dan instant Platinum status (oneworld Sapphire) waarmee je o.a. lounge toegang krijgt. Behaal je in de 3 maanden na registratie een specifiek aantal miles en voldoe je aan de ‘dollar grens’, dan behoudt je de status tot 2021. Alle voorwaarden staan in de mail die je ontvangt.

Andersom kun je ook makkelijker status halen. Heb je een status bij American Airlines, dan kun je gebruik maken van een aanbod om sneller een World of Hyatt status te behalen. Afhankelijk van de status binnen AAdvantage en World of Hyatt ontvangen leden een specifiek aanbod. Het registeren kan via deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *