Zo bekijk je KLM huisje 100 van dichtbij2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elk jaar op 7 oktober presenteert KLM een nieuw Delfts blauw miniatuur huisje gevuld met Nederlandse jenever. De datum 7 oktober is natuurlijk de verjaardag van KLM. Het zal niemand ontgaan zijn dat de maatschappij alweer de 100ste verjaardag viert. Huisje #100 is Paleis Huis ten Bosch. Om het felbegeerde huisje te kunnen bemachtigen dien je te vliegen in World Business Class. Maar er is ook nog een andere manier om het huisje van dichtbij te bekijken.

100ste verjaardag

Natuurlijk viert KLM de 100ste verjaardag groots met klanten, medewerkers en relaties. Bijvoorbeeld middels de KLM Experience Days, waar ook InsideFlyer aanwezig was. Ook is er de campagne ‘Deal van de Eeuw’ met aantrekkelijk promotietarieven naar diverse bestemmingen. Daarnaast geeft de maatschappij een boek uit over 100 jaar KLM. Het boek is met korting te verkrijgen.

Voor een 100ste verjaardag mag zeker een Koninklijk huisje uitgegeven worden, moet KLM gedacht hebben. Elk jaar is het weer spannend welk huisje er precies gepresenteerd gaat worden. Zo was het bijvoorbeeld vorig jaar de eerste Douwe Egberts winkel uit het Friese Joure. Daarvoor ging het om het ouderlijk huis van Anthony Fokker in Haarlem. Stuk voor stuk bijzondere panden dus.

KLM viert de 100ste verjaardag o.a. tijdens de KLM Experience Days (Bron: KLM)

KLM Houses App

Mocht je niet het geluk hebben om een dezer dagen in World Business Class te mogen vliegen? Niet getreurd, er is namelijk nog een andere manier om het nieuwste KLM huisje, Paleis Huis ten Bosch, van dichtbij te kijken. Voor de echte liefhebbers, en alle natuurlijk alle andere geïnteresseerden, is er namelijk de KLM Huisjes app (beschikbaar voor iOS en Android). Middels deze app kun je alle huisjes bekijken, dus ook huisje #100 (sinds de nieuwste update). Bij elk huisje is achtergrondinformatie beschikbaar. In de app kun je aangeven welk huisje je al hebt verzameld. Ook kun je noteren op welke vlucht je het huisje hebt gekregen.

Deze diashow vereist JavaScript.

3D Huisje

Sinds vorig jaar heeft KLM een nieuwe feature ingebouwd in de app. Naast de gebruikelijke achtergrondinformatie kun je het huisje ook in 3D bekijken. Je kunt inzoomen en het huisje alle kanten op bewegen. Voorheen was dit nog niet mogelijk. De feature is alleen beschikbaar voor huisje 99 en het nieuwe huisje 100. Zo kun je het huisje dus al bekijken voordat je hem daadwerkelijk in bezit hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *