Boek ‘Een eeuw KLM’ met korting verkrijgbaar1 min leestijd

KLM sluit hoofdstuk passagier Boeing 747 definitief

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wat is de jarige job KLM zonder een mooi boek waarin de geschiedenis van het bedrijf in beeld is gebracht. Vanochtend schreven we al kort over deze geschiedenis en de mijlpalen die KLM in haar bestaan heeft behaald. Heel de geschiedenis is in beeld gebracht in een speciaal boek. Dit boek ‘Welcome Aboard – Een eeuw KLM’ zal komende week verschijnen. Interessant is dat dit boek nu met korting te verkrijgen is.

100 jaar KLM

Het is een bijzondere mijlpaal die KLM vandaag behaald. In het boek ‘Welcome Aboard – Een eeuw KLM’ zal door middel van verschillende hoofdstukken gekeken worden naar de bewogen geschiedenis van het bedrijf. Hoe heeft het bedrijf zo ver kunnen komen in de uitdagende luchtvaartwereld? Maar liefst 280 pagina’s met mooie foto’s en interessante teksten zijn door Bram Bouwens en Frido Ogier, de schrijvers van het boek, gevuld. Het boek is te verkrijgen in het Nederlands en in het Engels; ‘Welcome Aboard – 100 years of KLM Royal Dutch Airlines’.

Boek 'Een eeuw KLM' met korting verkrijgbaar

Aantrekkelijk geprijsd

Het boek ‘Een eeuw KLM’ is leverbaar vanaf 9 oktober, maar nu al via verschillende partijen te bestellen. Via uitgeverij is Wbooks, die het boek officieel uitbrengt, is het boek ook te bestellen. Wbooks biedt nu een korting van bijna 24% op je aanschaf van dit eeuw boek van KLM. Het is niet bekend hoelang het boek met deze korting te bestellen is. Met deze korting van €7,- kost het boek je nu tijdelijk €22,95 inclusief verzendkosten. Het boek is via deze website van Wbooks te bestellen in het Nederlands. Via deze link in het Engels. Gebruik bij het afrekenen code KLM100 om gebruik te maken van de €7,00 korting.

Boek 'Een eeuw KLM' met korting verkrijgbaar.

Veel leesplezier!

Bron & beeldmateriaal: Wbooks, MdTurck, KLM

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *