InsideFlyer x Visit Maldives-giveaways: Win vijf nachten in het Fushifaru Maldives Resort

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze week zijn we verheugd om samen met Visit Maldives een reeks prijzen aan te bieden. Elke dag maken InsideFlyer lezers kans op bijzondere hotelovernachtingen in verschillende luxe resorts op de Malediven – ter waarde van €1.165,-!

InsideFlyer x Visit Maldives-giveaways: Win vijf nachten in het Fushifaru Maldives Resort

De 35 minuten durende watervliegtuigvlucht van Malé naar het kleine eiland Fushifaru is een magische start van uw vakantie. De 63 strand- en watervilla’s van het resort combineren Maldivisch design met moderne esthetiek.

Elk van de spectaculaire villa’s heeft een eigen terras met eetgedeelte en een adembenemend uitzicht op de omringende kristalheldere lagune. In sommige villa’s kun je zelfs genieten van een eigen dompelbad.

Op culinair gebied blijft er bij Fushifaru Maldives geen wens onvervuld. Een cocktail bij zonsondergang in de Fanihandhi Bar, van waaruit u kunt genieten van een magisch uitzicht op de zonsondergang over de Indische Oceaan, is verplicht. De Heylhi Spa is ideaal voor ontspanning, maar het resort biedt ook diverse sportactiviteiten, catamaranzeilen, waterskiën en excursies naar de omliggende eilanden.

Maladives

Onder het wateroppervlak bevinden zich drie iconische duikplekken, waaronder de beroemde Fushifaru Thila – die wemelt van het zeeleven en unieke grotformaties.

Samen met Visit Maldives geven we vijf nachten voor twee personen weg, inclusief volpension en watervliegtuigtransfers in het Fushifaru Maldives Resort.

Schrijf je in

Om kans te maken op de prijs van vandaag registreer je je via de volgende link op onze promotiepagina.

Voorwaarden voor deelname

GEEN AANKOOP NODIG OM DEEL TE NEMEN OF TE WINNEN. HET DOEN VAN EEN AANKOOP OF BETALING VAN ENIGE VORM ZAL UW KANS OP WINNEN NIET VERGROTEN. NIETIG WAAR VERBODEN OF BEPERKT DOOR DE WET.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties en deze wordt binnen 14 dagen na het einde van de Return To Travel-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen op deze aankondiging reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend en toegewezen aan een nieuwe winnaar. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich daar natuurlijk op elk moment voor afmelden.

Door deel te nemen aan deze promotie gaat u automatisch akkoord met het privacybeleid van ons en onze partner.

InsideFlyer en onze partners zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat prijzen correct worden ontvangen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor fouten door derden (bijv. levering) en andere problemen buiten onze controle (bijv. COVID-19-gerelateerde sluitingen).

Reacties

  1. Wilhelmina Houwer zegt

    Zou zooo graag willen, al jaren op mjn ‘bucketlist’ om die kant eens op te gaan en door corona-regels is de behoefte extra groot ( word een jaartje ouder intussen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *