Verdien tot wel 5.000 bonuspunten als nieuw lid bij Hilton Honors2 min leestijd

Hilton Salalah

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton Honors heeft op dit moment een interessante promotie lopen waarbij je als nieuw lid tot wel 5.000 bonuspunten kunt verdienen op je eerste verblijven. Mooi meegenomen dus als je nog geen lid bent van Hilton Honors.

Hilton Honors nieuwe leden bonus

Nieuwe leden van Hilton Honors hebben tot en met donderdag 31 maart 2022 de mogelijkheid om tot wel 5.000 bonuspunten te verdienen op hun eerste verblijven. Registreren voor deze promotie is niet eens nodig. De bonuspunten worden automatisch bijgeschreven als je in de afgelopen zes maanden een Hilton Honors account hebt aangemaakt. Hilton Honors heeft deze promotie al een paar jaar lopen, maar heeft deze nu verlengd tot en met 31 maart 2022. Je krijgt 2.000 bonuspunten bijgeschreven voor je eerste verblijf en vervolgens 3.000 punten voor je tweede verblijf.

Het aantal bonuspunten kan per account verschillen. Check dit dus even voor jezelf. Ben je nog geen lid van Hilton Honors? Dan is dit dus een mooie kans om direct een aantal bonuspunten mee te pakken. Je kunt via deze link gratis een account aanmaken.

hilton prague, executive kamer
Verdien tot wel 5.000 bonuspunten als nieuw lid bij Hilton Honors.

De bonuspunten worden 6 tot 8 weken na je verblijf bijgeschreven. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Hilton. Het leuke aan deze promotie is dat je deze ook mag combineren met andere promoties. Zo loopt er bijvoorbeeld tot en met 1 mei 2022 de Points Unlimited promo waarbij je per verblijf 2.500 bonuspunten kunt verdienen. Indien je toevallig voor 1 mei dit jaar ook nog een verblijf in de Verenigde Staten hebt staan kun je nog eens 2.500 bonuspunten per verblijf binnenhalen. Er loopt op dit moment namelijk ook een promotie Points In The City.

Wat kun je doen met Hilton Honors punten?

Met een beetje geluk kun je dus als nieuwe lid na twee verblijven al zo’n 10.000 punten binnenhalen. Hiermee kun je al een gratis overnachting boeken in een van de vele Hilton hotels wereldwijd. Dit is namelijk al mogelijk vanaf 5.000 punten per nacht. Om een goede waarde uit je punten te halen boek je best overnachtingen van 5.000 of 10.000 punten per nacht. Indien je 5 nachten boekt krijg je ook nog eens de vijfde gratis waardoor het gehele verblijf maar 20.000 ofwel 40.000 punten kost. Ook in de wat duurdere hotels kan het een goed idee zijn om met punten te betalen. Zo verbleef ik een aantal jaar geleden voor 80.000 in het Conrad Bora Bora Nui. Als ik voor dat verblijf cash zou betalen had me dat zo’n € 1.000 gekost.

Conrad, bora bora
Soms kan het erg zinvol zijn om met punten te betalen.

Afbeeldingen: eigen werk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *