Verdien 2.500 bonuspunten bij Hilton met Points In The City2 min leestijd

Hilton Gyeongju

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hilton Honors heeft deze week de nieuwe Points In The City promotie aangekondigd waarmee je 2.500 bonuspunten kunt verdienen met een verblijf in een stad. In december kondigde Hilton ook al de Points Unlimited promo aan.

Hilton Honors Points In The City

Het gebeurt niet vaak dat Hilton twee van dit soort promoties heeft lopen op het zelfde moment. Maar je verdient dus in totaal 5,000 bonuspunten door je te registreren voor beide promoties: 2.500 voor de Points Unlimited promo en vervolgens ook nog eens 2.500 bonuspunten voor de Points In The City promotie.

Hilton, Points In The City

Helaas loopt deze promotie alleen in een aantal steden in de Verenigde Staten. Dit zijn: Boston, Chicago, Dalles, Houston, Las Vegas, Los Angeles, New Orleans, New York, Orlando, San Francisco, San Diego, Seattle en Washington DC.

hilton, san Diego, bayfront
Verdien 2.500 extra bonuspunten op verblijven in de Verenigde Staten met de nieuwe Points In The City promo. (foto: eigen werk)

Net als bij de Points Unlimited promo is registreren voor deze promotie verplicht en dit kun je doen via deze link. De promotie is geldig op verblijven van 3 februari t/m 1 mei 2022. Alleen boekingen na registratie tellen mee. Registeren kan echter nog wel na het boeken, maar moet wel gedaan worden voor je verblijf. Ook award nachten tellen mee voor deze promotie. In de meeste gevallen staan de bonuspunten binnen een paar dagen na je verblijf bijgeschreven op je Hilton Honors account. Het kan echter 6 tot 8 weken duren in sommige gevallen. Er geldt geen maximum aantal bonuspunten dat je kunt verdienen tijdens deze promotie. De promotie is geldig op één verblijf. Indien je meerdere verblijven hebt geboekt telt alleen het eerste in aanmerking komende verblijf mee.

Is dit interessant?

2.500 bonuspunten is natuurlijk niet veel maar wel mooi meegenomen. Zeker als je je voor beide promoties registreert kun je in totaal 5.000 bonuspunten verdienen per verblijf. En het is mogelijk om al een gratis nacht te boeken bij Hilton vanaf 5.000 punten. Deze promotie is vooral interessant op de wat goedkopere verblijven aangezien het gespendeerde bedrag in tegenstelling tot bijvoorbeeld een dubbele punten promo geen invloed heeft op het aantal bonuspunten dat je kunt verdienen. Mocht je binnenkort in een van bovengenoemde steden verblijven loont het dus om je te registeren voor deze promotie.

hilton, san Diego, bayfront, review
Hilton San Diego Bayfront. (foto: eigen werk)

Uitgelichte afbeelding: Hilton Honors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *