Panoramaterras Schiphol gaat weer open1 min leestijd

Negatieve coronatest noodzakelijk voor reis naar Nederland

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het panoramaterras op Schiphol gaat vanaf zaterdag 5 februari weer open voor bezoekers. Sinds november vorig jaar was het terras gesloten vanwege de coronamaatregelen en diverse verbouwingen.

Panoramaterras Schiphol weer open

Vanaf zaterdag 5 februari kun je het terras weer bezoeken. Dat is goed nieuws voor de mensen die reizigers naar Schiphol brengen of voor mensen die een dagje Schiphol doen. Vanaf het terras kun je bijvoorbeeld naar aankomende en vertrekkende vliegtuigen kijken. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan een voormalige Fokker 100 van KLM die op het terras staat.

De laatste jaren was het terras meermaals gesloten. Dat kwam niet alleen door de Covid-19, maar ook door diverse verbouwingen. Zo was het terras bijvoorbeeld enige tijd gesloten vanwege de verbouwing van KLM Crown Lounge 25. Deze verbouwing is inmiddels is afgerond.

Ook is de route naar het terras aangepast. Wil je een bezoek brengen aan het panoramaterras, dan kun je via de roltrap of lift bij Vertrekhal 1 naar boven. Eenmaal boven vind je gemakkelijk de weg naar het terras.

Naast het terras kun je ook op andere plekken terecht waar je vliegtuigen kunt spotten. Zo is er een speciale plaats langs de Polderbaan en Buitenveldertbaan. Via de website van Luchtverkeersleiding Nederland kun je gemakkelijk bekijken welke banen gebruikt worden op de luchthaven.

KLM vliegtuigen Schiphol Panoramaterras

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *